Actualitzacions a Àgora

Posted by aginard on Dimarts, 05 de Abril de 2011 a les 16:49

S'ha dut a terme una actualització del programari de les intranets d'Àgora que introdueix petites millores i corregeix alguns petits errors detectats recentment.

Les novetats més destacables són l'actualització del Zikula a la versió 1.2.6, la correcció del format de les RSS de les notícies i petits canvis a l'entorn visual iw_xtec. Trobareu la llista de canvis sencera a la notícia completa.

Començar amb la Intraweb a Àgora

Posted by aginard on Divendres, 04 de Març de 2011 a les 17:14

Començar a administrar una intranet és una tasca que no sempre resulta senzilla, en especial a aquells que no han fet cap dels cursos de formació telemàtica sobre intranets / webs de centre que ofereix el Departament d'Ensenyament.

Per aquest motiu, hem publicat un document adreçat als qui volen començar a treballar amb la intranet a Àgora i no tenen molt clar com fer-ho. L'URL del document és el següent:

http://agora.xtec.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=461&mode=entry&hook=801


El mòdul Files

Posted by aperez16 on Dimarts, 26 de Octubre de 2010 a les 13:14

Des de que vam fer l'actualització de les intranets d'Àgora, i a la versió 2.3 de la maqueta, hi ha disponible el mòdul Files. Aquest mòdul permet l'administració dels fitxers del lloc i fa possible l'ús de fitxers privats per part dels usuaris. A més, s'integra amb l'editor d'HTML, de manera que ara publicar imatges a noticies i altres continguts és d'allò més fàcil, ja que la pujada de fitxers al servidor i la creació dels enllaços a aquestes imatges són gestionats pel propi mòdul.

Teniu informació completa de com funciona aquest mòdul en els materials de formació del curs d134.

Actualització a la versió 2.2 i novetats introduïdes

Posted by aperez16 on Dijous, 07 de Octubre de 2010 a les 12:18

La maqueta d'intranet

Hem creat una guia on s'explica com actualitzar les versions 2.x de la intranet a la 2.2. Us la podeu descarregar des d'aquest enllaç.

A la notícia completa trobareu informació sobre les novetats introduïdes en aquesta versió.

Teniu disponible la versió 2.2 de la maqueta

Posted by aperez16 on Divendres, 01 de Octubre de 2010 a les 16:33

La maqueta d'intranet

Teniu a la vostra disposició la versió 2.2 de la maqueta d'intranet. Amb relació a la versió 2.1 s'inclouen algunes funcionalitats noves i s'actualitza el nucli de Zikula des de la versió 1.1.2 a la versió 1.2.4. Com a elements més destacats es passa la codificació de caràcters de les taules de la base de dades des de latin1 a utf8 i s'incorpora la tecnologia gettext.

Aviat publicarem les instruccions que us permetran actualitzar les intranets de les versions 2.0 i 2.1, basades en Zikula 1.1.x.

First Page Previous Page Page 2 / 10 (6 - 10 of 46 Total) Next Page Last Page
Avís legal
footer_right