Subscriptors

Subscriptors

per ANA ISABEL RODRIGUEZ ALVAREZ -
Nombre de respostes: 3
Bona tarda,

Al mail que s'envía als subscriptors, apareix al final de tot el nom de l'Escola l'Arany i no el del nostre centre: Escola Les Mimoses.
Ens ho podeu canviar?

D'altra banda, tinc un altre dubte sobre els subscriptors: Si una famiília de la classe de 3r, per exemple, només vol rebre avisos quan es publiquen coses al blog de 3r o a la portada princpal, això es pot definir de manera individual per a cada subscriptor?

Moltes gràcies


En resposta a ANA ISABEL RODRIGUEZ ALVAREZ

Re: Subscriptors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Ana Isabel,

ja us ho hem arreglat, ara ja hauria de sortir correctament el nom del vostre centre.

Pel que fa als grups de subscripció podeu afegir un bloc de subscripció a les pàgines que us interessin. Teniu definits els grups aquí https://agora.xtec.cat/ceiplesmimoses/wp-admin/admin.php?page=es-notification caldria que editéssiu cadascun dels grups i marquéssiu la categoria que voleu que notifiqui. Un cop fet això podeu afegir el blog de subscripció per exemple a la pàgina de 3r amb la categoria de 3r i que els pares que vulguin es subscriguin. Si estan a portada i a 3r rebran les notificacions de tots dos grups.

Podeu trobar més informació sobre les subscripcions a la PMF Sistema de subscripcions (Email subscribers)

Fins ara,

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Subscriptors

per ANA ISABEL RODRIGUEZ ALVAREZ -
Mònica,

Gràcies per la resposta.
No em deixa entrar al link que m'has posat per arreglar el tema dels subscriptors, em diu que no tinc permisos per accedir-hi.
 Ja he creat el giny a cada categoria, però no em deixa fer aquest pas previ. Aquest link va a alguna de les opcions de "e-mail subscribers"?
Dins de e-mail subscribers a notifica publicacions, si que em deixa dir els del grup portada les publicacions de quines categories farà que els hi envii el mail, però el que no puc fer és seleccionar cap altre grup de subscriptors que no sigui el de la portada, no sé si m'explico.

Gràcies per endavant.