Extensió "Album"

Extensió "Album"

per Maria Rosa Pino Salvatierra -
Nombre de respostes: 1
La nostra escola insereix el carrusel d'imatges fet amb l'extensió "album". Sembla que amb el navegador firefox es veu sense problemes. Però amb chrome, alguns sí i d'altres no. Quan entrem amb l'usuari de nodes, sí es veu, però quan es tanca i surts com administrador, alguns enllaços no es veuen. A vegades surt aquest missatge:

Fatal error: Theme CSS could not load after 20 sec. Please download the latest theme at http://galleria.io/customer/

http://agora.xtec.cat/escolalarjau/general/mines-de-gava/

(no es veu a chrome sense usuari administrador, sí es veu amb firefox)


A veure si ens podeu ajudar. Moltes gràcies companys/es!


En resposta a Maria Rosa Pino Salvatierra

Re: Extensió "Album"

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -

Hola Maria Rosa,

El missatge "Fatal error: Theme CSS could not load after 20 sec" ens diu que el component Galleria.io ha estat esperant més de 20 segons per descarregar un dels fitxers que necessita. Probablement és aquest:

https://cdn.jsdelivr.net/galleria/1.4.2/themes/classic/galleria.classic.css

No té res a veure amb el tipus de navegador (Chrome, Firefox...), ni amb l'usuari que ho estava provant en aquell moment. Simplement, és un fitxer que, pel motiu que sigui, ha trigat més del compte a baixar. Segurament si ho proves en un altre moment, o des d'una altra connexió a Internet, funcionarà sense problemes.

Els fitxers del Galleria.io es serveixen des de la xarxa "JSDelivr.net", que no ha patit cap incident remarcable durant els darrers dies, segons informen a:

http://status.jsdelivr.com/

... per tant, si descartem que fos un problema puntual dels servidors, la causa del retard de més de 20 segons devia estar en algun punt de la xarxa que comunica el teu ordinador amb JSDelivr: pot ser un problema de la fibra òptica del centre, del nus corporatiu del CTTI, de saturació de la Wi-Fi o de col·lapse puntual de l'ordinador des del qual estaves mirant-ho. És molt difícil saber-ho.

En tot cas, descartem que sigui un problema del navegador, ni de l'usuari, ni del Galleria.io, ni de l'extensió "àlbum".

Un altre tema que hem detectat, i que no té res a veure amb això, és que l'Internet Explorer 11 peta amb el Galleria.io a Nodes degut a que s'excedeix el nombre màxim de fulls d'estil suportats. Estem estudiant la manera de solucionar-ho, però de moment el consell que us donaria és utilitzar altres navegadors com ara Chrome, Chromium, Firefox, Edge, Safari o Òpera.