Afegir subscriptors

Afegir subscriptors

per Helena Quintana Fernandez -
Nombre de respostes: 1

Hola, 

A l'escola http://agora.xtec.cat/esc-elfar/ volem crear una llista de subscriptors amb les famílies per tal que rebin avisos dels articles referents a activitats realitzades pels seus fills. 

He intentat afegir els correus electrònics de les famílies per tal de fer-los subscriptors seguint les instruccions dels materials de formació de l'ateneu: Configuració d'accés a NODES amb usuaris de Google

però no me'n surto. Quan pujo els subscriptors des de uns arxiu CSV em diu que els missatges no són vàlids. Imagino que no ho he configurat correctament. 

Els volíem estirar per no haver-los d'entrar manualment. Ens podeu dir què fem malament o donar-nos un cop de mà?


Gràcies, 



En resposta a Helena Quintana Fernandez

Re: Afegir subscriptors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Elena,

en primer lloc hauríeu d'editar les categories de subscripció perquè coincidissin amb les vostres. Així els pares subscrits a la categoria X rebran les notificacions.

Pel que fa als usuaris, en comptes de pujar-los o crear-los manualment podeu afegir el giny "Email subscribers" (en unes setmanes trobareu traduït a "Subscripcions") a la portada i a cadascuna de les categories que vulgueu perquè els pares s'apuntin voluntàriament.

Aquesta extensió és una mica complicada, jo us suggeriria que de moment afegiu el giny a la portada i que els pares s'hi inscriguin. Un cop fet això, tots els articles que etiqueteu amb "Portada" els rebran al seu correu electrònic.

Si tot i això vols pujar els usuaris per CSV ens el pots enviar a agora@xtec.cat i mirem de trobar on està l'error.

Fins ara,

Mònica