Sense accés al portal Àgora per verificar gestors

Sense accés al portal Àgora per verificar gestors

per MARC ALEXANDRE TORRES BAIX -
Nombre de respostes: 2

Bones,

Estem intentant accedir al portal Àgora amb el codi de centre per veure quines persones estan designades com a gestores (som equip directiu nou i no sabem qui va fer la petició d'alta de serveis), però ens surt l'error següent:


El nostre codi de centre és b7002922. Què fem malament? La contrasenya l'estem entrant correctament, ho hem provat diverses vegades...

Gràcies.



En resposta a MARC ALEXANDRE TORRES BAIX

Re: Sense accés al portal Àgora per verificar gestors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Marc,

hi ha una incidència amb l'accés al Portal d'Àgora amb l'usuari del centre, per això no podeu entrar. Aquest dijous quedarà solucionada. De moment només teniu un gestor "dvert", si necessiteu que un en donem d'alta algun altre abans de dijous, ens ho dieu i us ho fem nosaltres. Perquè funcioni correctament, si voleu que afegim un gestor nou, necessitem que aquest primer entri al Portal d'Àgora per tal que l'usuari quedi creat. Un cop fet això, nosaltres ja l'afegiríem com a gestor.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Sense accés al portal Àgora per verificar gestors

per MARC ALEXANDRE TORRES BAIX -
Gràcies Mònica!

No, no tenim pressa, sabent que dijous podrem entrar ja ho gestionarem a partir de llavors. De fet ens quedem tranquils sabent que només hi ha una gestora.

Salutacions.