No poden entrar els usuaris a la web

No poden entrar els usuaris a la web

per LLUIS COLAS BERENGUER -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

la nostra escola té la web amb nodes.

http://agora.xtec.cat/escolalavilapalamos/

La setmana passada vam vincular els usuaris i contrasenyes de google per que poguessin entrar a la web. En principi entren bé al principi. Despés si volen entrar una segona vegada no poden i surt un núvol. Què passa? Hi ha algun motiu pel qual no puguin entrar ? els usuaris surten bé a la llista d'usuaris que han entrat però després no poden tornar a entrar. No acabo d'entendre què passa.

Per d'altra banda, em trobo que si amb el meu ordinador entro a la web amb un compte de google aquest ordinador queda vinculat al compte de google i després quan clico la icona de google aquest m'hi va directe sense posar usuari i contrasenya. Això ho puc treure ?

Gràcies


Lluís



En resposta a LLUIS COLAS BERENGUER

Re: No poden entrar els usuaris a la web

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Lluís,

hem estat fent diverses proves i a nosaltres ens ha funcionat correctament. Quan us demana que entreu i diu si és un compte privat o d'una organització, trieu aquesta segona opció? i, només teniu declarat el domini del centre, ho proveu amb aquest domini oi? no amb Google o XTEC?

Pel que fa a la segona qüestió, aquest és el comportament estàndard del SSO (single sing on) si estàs autenticat al compte de google, aquest és el que accedeix amb l'autenticació via Google. Per tancar la sessió de forma segura hauríeu de sortir del Nodes i sortir també del compte de Google.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: No poden entrar els usuaris a la web

per LLUIS COLAS BERENGUER -

Ja està Mònica. Tinc mestres que han entrat amb compte xtec o gmail, no només el domini del centre. Ara he autoritzat a tots els usuaris amb aquests dominis. Jo ja vaig revisant tots els que entren. En principi ara va tot bé. Gràcies pel vostre suport i per respondre tant ràpid als nostres dubtes.


Salutacions cordials


Lluís