Tema de Nodes a xtec-blocs

Tema de Nodes a xtec-blocs

per JOSEP MARIA SARDA CAIMEL -
Nombre de respostes: 1

Hola,


des de l'escola voldríem que tot l'entorn web tingues una aparença a dels diferents espais fos similar. Actualment està començant un projecte a la Xtec blocs, sobre la biblioteca, i he estat mirant i no veig que el tema nodes, estigui a xtec blocs, ni que sigui possible pujar-hi un tema.

Hi ha alguna manera de fer-ho?

D'altra vanda, he vist que si ho muntem amb un servidor extern, he de seguir les pases d'en Toni Ginard: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=81146&parent=302769, es correcte?


Moltes gràcies,


Atentament


Josep M

En resposta a JOSEP MARIA SARDA CAIMEL

Re: Tema de Nodes a xtec-blocs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep Maria,

l'aparença de Nodes és exclusiva per Nodes i no està disponible a XTECBlocs. Tingueu en compte que a Nodes podríeu crear una categoria "Biblioteques" i tenir-la integrada dins de la mateixa pàgina web de centre.

Si voleu muntar-vos Nodes a un servidor propi podeu seguir aquestes instruccions per fer-ho. El codi font de l'aplicació el trobareu a l'enllaç següent: https://github.com/projectestac/agora_nodes

De totes maneres, penseu que estan dins d'Àgora estalvieu tota una feina de gestió d'extensions, actualtizacions... que porten molt de temps.

Fins ara,

Mònica