Problemes amb els ginys Carroussel

Problemes amb els ginys Carroussel

per Maria Pilar Lopez Sans -
Nombre de respostes: 1

També tenim problemes amb els ginys Carroussel. Per voler estalviar temps de càrrega del web, hem penjat les fotos a Google Photos i mitjançant l'extensió vostra Àlbums hem "intentat" copiar el codi al carroussel. Cal dir que aquest sistema no és gaire pràctic i ens porta problemes: Les fotos no es veuen. Es mostra la senyal de "Prohibit" en color gris.


Hem provat d'utilitzar l'altra opció: copiar directament el link de l'Àlbum de Google Photos a l'quadre de text Google Photos però s'ens mostra el següent error sobre el carroussel:

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Ho hem comprovat tot (l'àlbum està públic, s'hi pot accedir, el link és correcte, si hi poses fotos directament des de Wordpress al Carroussel funcionen...).

Una altra consulta: Fa unes setmanes us vam suggerir el complement per a posar enllaços personalitzats a les fotos d'una galeria i ens vu dir que tirarieu endavant la instal·lació. Seria possible saber quan estarà disponible?

Gràcies!


Departament de Comunicació

Institut Antoni Torroja


En resposta a Maria Pilar Lopez Sans

Re: Problemes amb els ginys Carroussel

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Maria Pilar,

ens podries passar l'enllaç al carrusel que heu fet amb l'extensió Àlbum que us dóna problemes? i si pot ser també l'enllaç a l'àlbum de Google Photos.

Pel que fa a posar l'URL de l'àlbum directament de moment segueix sense funcionar, des de que Google +Photos va passar a Google Photos no és possible fer aquesta crida. Com depèn de Google no us podem dir quan tornarà a funcionar.

L'extensió que vau demanar es mirarà de tenir durant aquest trimestre però encara no tenim una data concreta per a la seva incorporació.

Fins ara,

Mònica