Mòdul de reserves

Mòdul de reserves

per Xavier Lopez Ubeda -
Nombre de respostes: 1

Hola:

Voldria saber si teniu previst ampliar la funcionalitat del mòdul de reserves. Seria molt útil que el mòdul pogués gestionar peticions de reserves.

L'usuari pogués sol·licitar la reserva d'espai o recurs(amb privilegis únicament de sol·licitud). A l'Administrador li aparegués un llistat de les peticions i pogués aprovar o denegar aquestes. Al aprovar-les podrien aparèixer directament al calendari.

Tal com esta muntat actualment, els administradors son els únics que poden utilitzar el mòdul. L'usuari ha d'utilitzar canals diferents a aquest mòdul per poder realitzar la sol·licitud.

En l'antiga intranet això es podia solucionar amb formularis i llistes.

Sóc bastant nou en la plataforma i potser peco de desconeixement però de moment no li veig el potencial que tenia la vella (amb les funcionalitats que tenim activades). Si que és una gran eina per la web externa, però.

Moltes gràcies.




En resposta a Xavier Lopez Ubeda

Re: Mòdul de reserves

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavier,

no està previst que el modul pugui gestionar peticions que després s'hagin d'acceptar. El que sí que té implementat és que no només l'administrador pugui fer reserves. Actualment els rols següents en poden fer:

  1. Administradors
  2. Editors
  3. Autors
  4. Professors*
  5. Col·laboradors (només podran visualitzar les reserves, no crear-ne ni editar-ne).

* El rol Professor s’ha creat expressament per a aquesta extensió però està previst que incorpori altres funcionalitats en un futur. Per assignar el rol Professor als usuaris ho podeu fer de tres maneres diferents:

  • Editeu el perfil de l’usuari i a l’apartat rol triar “Professor”.

  • En cas que feu servir la xarxa privada (els nodes), tots els usuaris que estiguin als nodes “Professorat” i/o “Mestres” amb rol “Col·laborador” passaran a tenir aquest rol de forma automàtica. A partir d'aquest moment, quan doneu d’alta un usuari a un d’aquests nodes de la xarxa privada (“Professorat” i/o “Mestres”" i/o node seleccionat per l'administrador), automàticament se li assignarà aquest rol de Professor. En cas de voler definir un altre node per defecte, podreu configurar-ho des del Tauler | Opcions | General.

Pots trobar més informació sobre aquesta extensió a la PMF Com funciona l'extensió "Reserves"?

Fins ara,

Mònica