Definir imatge resum

Definir imatge resum

per XAVIER FALCO GRES -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Hi ha manera de definir imatge resum a partir d'un enllaç extern? Ara, quan vull definir una imatge resum, m'adono que el programa em remet sempre a la mediateca i, per tant, a inserir la imatge dins NODES. Si la imatge la tinc externa a NODES i vull que aquesta imatge resum em remeti en aquest lloc extern i no pas dins la mediateca de NODES, què haig de fer? És possible?

Moltes gràcies

Xavier Falcó

Institut Joan Brudieu

En resposta a XAVIER FALCO GRES

Re: Definir imatge resum

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Xavier, 

De moment, no volem afegir més elements a la interficie de creació d'articles. Cada nou element (en aquest cas, seria afegir una caixa per posar la url de la imatge externa) va en contra de la usabilitat que volem mantenir sí o sí.   

El que ja tenim gaire bé a punt és que es generi una imatge resum automàtica a partir de la primera imatge o vídeo de l'article. Aquesta primera imatge pot ser local o externa. 

Hem vist que la majoria de les vegades, l'autor de l'article fica com a imatge resum la primera imatge de l'article. Salutacions,

Xavi

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Definir imatge resum

per XAVIER FALCO GRES -

D'acord. Esperarem a veure aquest nova proposta que permetrà generar una imatge resum automàtica a partir de la primera imatge o vídeo de l'article i que, com apunteu, pot arribar a ser local o externa. En definitiva, es tracta de no carregar en excés la mediateca local de NODES, amb una determinada capacitat, que, segons que ens vau dir, és de 5Gb.

Moltes gràcies

Xavier Falcó

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Definir imatge resum

per Beatriz Viudez Villanueva -

Bon dia,

Voldria saber si aquesta nova funció ja està implementada. En cas afirmatiu, cal que compleixi alguna condició l'adreça URL de la primera imatge? En el meu cas, actualment no m'apareix la 1a imatge de l'article com a imatge resum.

Està molt bé que aparegui una imatge resum a l'article però el fet que lamediateca s'ompli és un incovenient.


Moltes gràcies