Esborrar els usuaris del l'any passat inscrits a un curs

Esborrar els usuaris del l'any passat inscrits a un curs

per Andreu Pico Peris -
Nombre de respostes: 2

Hola, estic administrant el Moodle de l'INS La Bastida, es el meu primer any com a coordinador, m'he preinscrit a un curs d'administració de Moodle però encara no ha començat. De moment vaig fent però en algunes coses no me'n surto. Volia preguntar:


Per buidar d'alumnes un curs abans d'inscriure els d'aquest any he mirat de reiniciar el curs. Trio donar de baixa els que tinguin rol d'estudiant però no desapareixen de la llista d'usuaris. Veig que estan inscrits sincronitzats per cohort i no sé si és aquest el problema perquè en aquests usuaris no m'apareix la creueta de esborrar manualment tampoc.


Necessito donar-los de baixa per a que no es barregin amb els nous usuaris. És un centre amb 900 alumnes (hi ha també cicles) i serà difícil començar a inscriure fins que no resolgui el problema. Em podeu ajudar, sis plau?


Moltes gràcies


http://moodle.institutlabastida.org/course/view.php?id=55







En resposta a Andreu Pico Peris

Re: Esborrar els usuaris del l'any passat inscrits a un curs

per Juan Pedro Arcos Escribano -

Andreu,

Jo m'hi vaig trobar l'any passat i crec que ho pots solucionar.

Comprova primer des d' Usuaris/Usuaris inscrits si encara tens alumnat inscrit després de fer Reinicia.

Si és així mira de fer-ho accedint a Administració/Usuaris/mètodes d'inscripció/Sincronització de la cohort i, ja  ho saps, clicant la X de suprimeix.

Salutacions company.

En resposta a Andreu Pico Peris

Re: Esborrar els usuaris del l'any passat inscrits a un curs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Andreu,

com que no és un Moodle d'Àgora no podem accedir-hi per confirmar pel problema però sembla que el Juan Pedro va ben encaminat i si vas als mètodes d'inscripció del curs podràs eliminar la cohort que tens ara mateix.

Fins ara,

Mònica