Usuaris Moodle - Intranet - Nodes

Usuaris Moodle - Intranet - Nodes

per IRENE FUSTAGUERAS FARRE -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Enguany volem esborrar tots els usuaris de Moodle per fer neteja i tornar-los a crear des del SAGA. No esborrarem, però, el professorat i el grup de 2n BATX. Després volem integrar el Moodle i el Nodes seguint els passos que hem trobat a PMF. Abans, però, havíem fet la importació dels usuaris de la intranet a Nodes. Significa això que es duplicaran els usuaris? Com és més recomanable gestionar els usuaris provinents de les diferents plataformes?

Gràcies,

Irene


En resposta a IRENE FUSTAGUERAS FARRE

Re: Usuaris Moodle - Intranet - Nodes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Irene,

quan està configurada la validació amb Moodle (i també amb Google) i un alumne entra amb un d'aquests comptes i ja tenia usuari al Nodes el sistema comprova l'adreça de correu electrònic. Si és la mateixa, el considera el mateix usuari.

Per tant et diria, si els alumnes tenen el mateix correu electrònic al Moodle que a Nodes no cal que feu res a banda de configurar l'accés. En canvi, si tenen diferents correus electrònics, si que eliminaria els usuaris per fer neteja.

Fins ara,

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Usuaris Moodle - Intranet - Nodes

per IRENE FUSTAGUERAS FARRE -

Hola,

D'acord. Així ho farem. De tota manera tenim un dubte relacionat amb els usuaris i les adreces de correu-e. Hem creat usuaris genèrics relacionats amb les coordinacions que tenim els professors al centre: consergeria, secretaria, multimèdia, informàtica, biblioteca, etc. Aquests usuaris estan, però, vinculats a un professor concret, que té el seu usuari personal, però una única adreça de correu-e. En aquest cas el sistema no em deixa duplicar l'adreça, per la qual cosa ens veiem obligats a posar adreces personals, perquè la corporativa ja està ocupada, fet que no convenç als professors afectats. En aquest cas seria útil poder vincular diversos usuaris a una única adreça de correu-e.

A reveure,

Irene


En resposta a IRENE FUSTAGUERAS FARRE

Re: Usuaris Moodle - Intranet - Nodes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Irene,

Wordpress no permet posar el mateix correu a diferents usuaris. Si teniu correus de Google (Googel apps) podeu provar a fer servir l'adreça tipus correu+usuari1@xtec.cat per exemple. El sistema l'identifica com una adreça diferent però en cas d'enviar-se un correu s'envia a la mateixa adreça. Pots trobar-ho explicat aquí: https://support.google.com/mail/answer/12096?hl=en&ref_topic=3394465

Fins ara,

Mònica