Selecció de rols per àmbits

Selecció de rols per àmbits

per M. Rosa Martín Garcia -
Nombre de respostes: 4

Hola,

Al curs de formació de NODES de l'any passat ens vau dir que s'estava estudiant la possibilitat d'assignar diferents rols per categories, nodes o blogs. Nosaltres hi estem molt interessats per tal que la gestió del web sigui compartida, però sense el risc de donar permisos d'edició de tot el sistema. És a dir, volem que tot el professorat tingui el rol de col·laborador, però dins d'un blog, per exemple, un professor concret tingui el rol d'editor o fins i tot administrador. Això és possible a hores d'ara?

Moltes gràcies!

Rosa

En resposta a M. Rosa Martín Garcia

Re: Selecció de rols per àmbits

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Rosa,

efectivament és una funcionalitat que està prevista d'implementar però encara no hi ha una data concreta. És possible que cap al segon trimestre s'incorpori.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Selecció de rols per àmbits

per Mónica da Silva e Sousa Monteiro -

Hola, hi ha alguna novetat sobre el tema?

Ens agradaria poder utilitzar-la.

Mónica

En resposta a Mónica da Silva e Sousa Monteiro

Re: Selecció de rols per àmbits

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Mónica, 

És un tema complicat perquè els articles normalment pertanyen a més d'una categoria. Per exemple, si un article està a 2n d'ESO i 3r d'ESO, el tutor de 2n d'ESO pot validar els articles? O ha de ser un usuari que sigui "validador" de les dues categories alhora? Ràpidament, la gestió de tots aquests permisos es complica.

Sabem que tenim pendent aquest tema (encara que el nombre d'usuaris que ho han demanat no és molt gran) però no volem afegir cap extensió complexa que reduexi la usabilitat de la plataforma. 

Segurament farem que sigui el propi col·laborador qui trii quin usuari validador l'ha de validar. La idea és afegir aquesta funcionalitat durant aquest trimestre però no et puc concretar més. 

Salutacions,
Xavi