Desactivar comentaris

Desactivar comentaris

per ANTONI ROMAGUERA DRETS -
Nombre de respostes: 5

Bon dia tot el dia

A l'escola (http://agora.xtec.cat/ceip-serramarina-sta-coloma/) estem interessats en desactivar, si més no temporalment, la opció de poder deixar comentaris i no hi ha manera.

Ni seguint la fórmula general (desmarcant allà on diu que qualsevol persona pot deixar un comentari) ni buscant la manera de fer-ho article per article no ens en sortim. Potser aquesta opció no és possible?

Entenc la funcionalitat del comentaris però no tots els moments són iguals (ara mateix controlar els possibles comentaris suposaria un sobreesforç) ni ho són els articles.

A veure si algú té la resposta, gràcies.

Toni Romaguera i Drets
Escola serra de Marina



En resposta a ANTONI ROMAGUERA DRETS

Re: Desactivar comentaris

per M. Rosa Martín Garcia -

Hola,

Nosaltres a l'institut Pau Vila de Sabadell (http://agora.xtec.cat/iespauvila/) ens trobem amb la mateixa situació. Els comentaris dels visitants s'han convertit en un problema de gestió del web perquè en molts casos no s'utilitzen els canals adients de consultes i no tenim prou recursos per atendre l'allau de comentaris que es generen.

Com es pot desactivar l'opció de posar comentaris, com a mínim als articles?

Moltes gràcies!

Rosa

En resposta a M. Rosa Martín Garcia

Re: Desactivar comentaris

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Toni i M. Rosa,

podeu desactivar els comentaris per als articles nous anant a Tauler | Opcions | Debats i desmarcant l'opció "Permet a la gent fer comentaris als articles nous".

Per als articles que ja estan publicats ho heu de fer article per article anant a Opcions de pantalla, on heu de marcar l'opció "Debats" i a continuació, a sota de la caixa de text de l'article es mostrarà una opció nova on desmarcar la possibilitat d'afegir comentaris. Us adjunto un parell de captures més per si us són d'utilitat:



Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Desactivar comentaris

per XAVIER FALCO GRES -

Hola,

Una pregunta per tal d'evitar anar article per article de tots els articles antics: Si s'activa l'ordre "automàticament tanqueu els comentaris en articles de fa més XX dies", no fa la mateixa funció que anar desactivant comentaris un per un?

Moltes gràcies

Xavier Falcó

Institut Joan Brudieu

En resposta a XAVIER FALCO GRES

Re: Desactivar comentaris

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavier,

en principi hauria de funcionar, però tingues en compte que si en un lloc determinat vols tenir activats els comentaris no funcionaria.

Fins ara,

Mònica