Fòrum Àgora-NODES

Incrustar diferents calendaris segons autenticats

 
Imatge Carles Queipo Diaz
Incrustar diferents calendaris segons autenticats
per Carles Queipo Diaz - dijous, 8 setembre 2016, 09:47
 

Hola molt bon dia!!

Ens trobem amb un dubte: amb intraweb teníem un calendari incrustat que es veia quan hi accedia qualsevol visitant i llavors el calendari pels docents quan ens autenticavem amb l'usuari de qualsevol professor, més complet i amb més dades que no calia que fossin públiques. És possible fer això també amb NODES?


Moltes gràcies!! Somrient

Imatge Mònica Grau Prieto (Equip tècnic d'Àgora)
Re: Incrustar diferents calendaris segons autenticats
per Mònica Grau Prieto (Equip tècnic d'Àgora) - dijous, 8 setembre 2016, 13:05
 

Hola Carles,

aquesta funcionalitat no està prevista a Nodes. Com alternativa podeu crear un calendari dins del nodes "Professorat" de manera que només pugui veure'l el professorat que formi part del nodes.

Per altra banda, durant les properes setmanes està previst actualitzar el Nodes incorporant un rol nou, el rol "Professorat" que us permetria poder posar a portada dos ginys de calendari i que un d'ells només fos visible pels usuaris que tinguin aquest rol.

Fins ara,

Mònica

Imatge Carles Queipo Diaz
Re: Incrustar diferents calendaris segons autenticats
per Carles Queipo Diaz - dijous, 8 setembre 2016, 13:16
 

Perfecte, n'estaré al cas! Moltes gràcies per la informació, crec que aquesta nova actualització que dius amb aquest nou rol serà molt profitós. A l'intranet teníem un calendari per a l'alumnat (quan entraves a la web sense autenticar-te, i es veien els esdeveniments útils per a ells, i un altre per al professorat amb el calendari de reunions un cop authenticats