Fòrum Àgora-INTRANET

Redireccionar a NODES

 
Imatge Juan Manuel Quesada Cabadas
Re: Redireccionar a NODES
per Juan Manuel Quesada Cabadas - divendres, 14 octubre 2016, 12:32
 

Bon dia,

a l'Institut de Caldes de Malavella ja tenim redireccionat el domini xtec.cat/sescaldesdemalavalla cap a la nova web NODES, agora.xtec.cat/sescaldesdemalavella/, però tenim el problema que a google encara surt, ben posicionat, l'antiga web, http://agora.xtec.cat/sescaldesdemalavella/moodle/.

Vosaltres ens podríeu redireccionar també, l'antiga web http://agora.xtec.cat/sescaldesdemalavella/moodle/ cap a la nova web de NODES, agora.xtec.cat/sescaldesdemalavella/ ? D'aquesta manera, la web antiga haurà deixat de ser accessible i ja tindrem el portal NODES directe.

A part, també hem comprat un domini .cat (inscaldes.cat), pel tema de Google Apps, i amb el nostre proveïdor mirarem de poder redireccinar-lo cap a la nova web de NODES (tal i com volia fer aquesta companya http://agora.xtec.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=90747#p333595). El dubte és si serà possible "amagar" el nom de NODES a la URL (agora.xtec.cat/sescaldesdemalavella/) i que es quedi visible el del nou domini inscaldes.cat. Seria possible ?

Gràcies!

Juanma.

Imatge Juan Manuel Quesada Cabadas
Re: Redireccionar a NODES
per Juan Manuel Quesada Cabadas - divendres, 14 octubre 2016, 12:56
 

Bon dia de nou.

Referent a la segona consulta que feia (redireccionar un domini .cat cap a NODES i "fixar" el domini .cat), ho estic mirant al meu proveïdor i ja ho tindrem solucionat, adjunt imatge que ho explica. Si funciona, aquesta part queda solucionada !


.

Imatge Mònica Grau Prieto (Equip tècnic d'Àgora)
Re: Redireccionar a NODES
per Mònica Grau Prieto (Equip tècnic d'Àgora) - dilluns, 17 octubre 2016, 09:35
 

Hola Juanma,

la nostra recomanació és que no redirigiu el Moodle (aula virtual) del centre cap a la web nova. Hem accedit per fer-hi una ullada i veiem que teniu força cursos.

Fins ara,

Mònica