Ocupació del disc

Ocupació del disc

per Marta Vila Grau -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Fa dies que estem rebent un missatge que estem a punt de superar el límit d'espai, vàrem esborrar les còpies de seguretat que n'ocupaven molt seguim rebent el missatge.

És el moodle : http://agora-eoi.xtec.cat/eoiamposta/moodle/

Dels percentatges del disc ocupat hi ha un 53% amb altres però no sé a què correspon. Com ho podria fer?

Gràcies

Marta

En resposta a Marta Vila Grau

Re: Ocupació del disc

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Marta,

hem forçat una actualització de la quota i ara esteu a:

Actualment s'estan utilitzant 2524 MB dels 5500 MB disponibles, dels quals, aproximadament:

Si us torna a passar el que heu de fer és entrar a http://agora-eoi.xtec.cat/portal amb un usuari gestor i demanar una ampliació de quota. Nosaltres mirarem de solucionar-ho i si no farem l'ampliació necessària.

Recordeu també descarregar i esborrar les còpies de seguretat del Moodle, ara mateix teniu gairebé 500Mb en còpies dels anys 2015 i 2014.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Ocupació del disc

per Eduard Romo Asenjo -

Hola Mònica,

Al moodle del institut   Lluïsa Cura hem esborrat tots els usuaris alumnes amb l'opció de esborrar tots els fitxers dels alumnes, i encara tenim l'espai del disc ocupat. Fa mes d'una setmana que ho hem fet. ¿Hem de fer alguna cosa mes per buidar l'espai ocupat per els fitxers que han penjat els alumnes al llarg del curs 2015-16?.

Cada any fem la baixa de tots els alumnes i solament ens quedem amb els usuaris professors, i amb un fitxer .txt cada any al setembre els hi donem d'alta. Ho fem per buidar el disc i fer neteja dels alumnes del curs passat. 

Gràcies
Eduard Romo Asenjo
professor del institut Lluïsa Cura

 


En resposta a Eduard Romo Asenjo

Re: Ocupació del disc

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Eduard,

quan s'esborra un usuari no s'esborren els seus fitxers. El missatge de confirmació diu així:

Esteu absolutament segur que voleu suprimir completament '6A_ xxxx yyyy zzzzz', incloent les seves inscripcions, activitat i altres dades d'usuari?

Per tant, per tal d'eliminar els fitxers dels cursos (trameses, no contingut) el que cal és "Reiniciar" tots els cursos que tingueu. D'aquesta manera sí que alliberareu espai.

Fins ara,

Mònica