Afegir arxius del Drive

Afegir arxius del Drive

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -
Nombre de respostes: 4

Hola companys:

Tinc un parell de dubtes. He fet un curset d'activitats amb el moodle, i els professors feien servir un moodle 2.9. Tenia unes característiques diferents, algunes de les quals em van semblar molt interessants. 

La primera d'elles té a veure amb la possibilitat d'afegir des del moodle arxius directament des del drive de google. Com que molts utilitzem tablets i chromebooks a les classes 1x1, em preguntava si això és possible fer-ho des de la nostra versió de moodle. 

La segona pregunta té a veure precissament amb el canvi de versió. Si recordo bé, estem amb la versió 2.4. N'hi ha previst alguna migració aviat a una versió més avançada? 

Moltes gràcies, i bon estiu!

En resposta a CARLOS MELERO DE LA CRUZ

Re: Afegir arxius del Drive

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Carlos,

a Àgora tenim la versió 2.8 exactament la següent:

A finals del mes d'agost està prevista la migració al Moodle 3.1.1

Des de la migració a Moodle 2 es poden configurar els Moodle per tal d'afegir fitxers a través de repositoris, no més Googel Drive si no també d'altres com Dropbox. Pots trobar-ho explicat a l'enllaç següent: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/b9_fitxers/03_repositoris

Tingues en compte però que per configurar-ho cal que ho faci l'administrador del vostre Moodle.

Fins ara,

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Afegir arxius del Drive

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -

Gràcies per la teva resposta. Tot i això, em genera una nova inquietud. Vaig donar deures d'estiu als suspesos que hauran de penjar al moodle, i em fa por que els últims dies d'agost puguin tenir problemes , degut a la migració. Pot afectar d'alguna manera als usuaris, o serà ràpida i sense grans efectes traumàtics?


Gràcies per avançat

En resposta a CARLOS MELERO DE LA CRUZ

Re: Afegir arxius del Drive

per JORDI GIBERT PEREZ -

Comparteixo la teva preocupació! Aquest curs justament hem provat de penjar les activitats de recuperació i consolidació al meu centre -Immaculada Concepció de Lloret- a la plataforma Moodle. Ens podrieu dir les dates i la durada prevista, si us plau, per tal de poder-ho anunciar.

Moltes gràcies!


En resposta a JORDI GIBERT PEREZ

Re: Afegir arxius del Drive

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Carlos i Jordi,

l'actualització està prevista per la darrera setmana d'agost i, tot i que hi haurà força novetats interessants, ha de ser transparent als usuaris i no ha d'haver cap problema. En cas que quan s'hagi fet l'actualització trobeu alguna incidència ens aviseu de seguida per mirar de trobar solució el més aviat possible.

Fins ara,

Mònica