Permetre seleccionar etiquetes existents al BP-Docs

Permetre seleccionar etiquetes existents al BP-Docs

per MANUEL RUIZ MORANTE -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Hem començat el traspàs de la gestió documental del nostre centre cap al BP-Docs del nodes i trobem que seria indispensable poder escollir les etiquetes ja existents al crear un nou document.

He vist que esteu treballant al tema aquí: https://github.com/projectestac/agora_nodes/issues/135 però m'agradaria demanar que, més que suggerir etiquetes, permetés seleccionar-ne mitjançant checks les que ja existeixen, d'una manera semblant a quan creem un nou article i li assignem categories.

Així mateix, podria ser una bona opció permetre crear noves etiquetes només als membres d'un grup que siguin administradors i/o moderadors.

D'aquesta manera evitaríem possibles errors durant l'assignació d'etiquetes.

Moltes gràcies!

En resposta a MANUEL RUIZ MORANTE

Re: Permetre seleccionar etiquetes existents al BP-Docs

per MONICA GRAU PRIETO -

Gràcies Manuel,

afegim les teves propostes al fil de millores.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Permetre seleccionar etiquetes existents al BP-Docs

per MANUEL RUIZ MORANTE -

Bon dia,

Agafo el fil de fa dos anys per tornar a preguntar si ja existeix alguna mena de sistema que asseguri que no es creen etiquetes noves. El que ens passa és que alguns usuaris, tot i haver fet sessions per explicar com penjar un document i tenir un manual on s'explica pas a pas, continuen creant noves etiquetes en comptes d'escollir les que ja existeixen. Això implica haver de fer una repassada de tant i tant i canviar les etiquetes dels documents erronis.

Imatge de totes les etiquetes que ja tenim:

Moltes gràcies