Alumnes no reben correu electrònic

Alumnes no reben correu electrònic

per M.carmen Portoles Montel -
Nombre de respostes: 4

Bon dia,


Quan els alumnes s'inscriuen al  Moodle de l'EOI Lleida alguns reben el correu de confirmació i d'altres no. Suposo que depèn potser de si és un compte hotmail, etc. però ja els hi hem dit que mirin al correu brossa, paperera, etc i asseguren que no el reben. No és un cas general però afecta a uns quants alumnes. Hauria de canviar alguna cosa a la configuració?

Moltes gràcies.

Carme

En resposta a M.carmen Portoles Montel

Re: Alumnes no reben correu electrònic

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Carme,

des de fa unes setmanes hi ha un problema en l'enviament de correus que està afectant tant a Àgora com a d'altres serveis XTEC.

Els encarregats de gestionar el servei de correu estan mirant de resoldre-ho però de moment, encara falla en algunes ocasions.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Alumnes no reben correu electrònic

per M.carmen Portoles Montel -

Hola Mònica,

Gràcies per la resposta. El que faig per solventar el problema és entrar com a admin i fer una cerca dels alumnes que no han rebut el correu de confirmació. En tots aquests casos hi ha la paraula 'confirma' al costat del nom de l'alumne en vermell. Clicant a 'confirma' l'alumne queda enregistrat al moodle i ja es pot matricular del curs en qüestió. 

És una mesura laboriosa però sobretot als cursos semipresencials necessitem tenir tots els alumnes matriculats.

Salutacions,

Carme

En resposta a M.carmen Portoles Montel

Re: Alumnes no reben correu electrònic

per Maria Merce Clemente Font -

Hola Carmen i Mònica,

Al Moodle de l'EOI de La Seu d'Urgell també ens està passant més o menys el mateix.

Hi han hagut alumnes que no han rebut el correu electrònic; d'altres sí que l'han rebut però la clau d'inscripció que posaven per registrar-se al curs no els era acceptada malgrat ésser correcta, i d'altres que alhora d'omplir el formulari no se'ls acceptava l'adreça de correu que hi posaven.

Inicialment, he anat solventant el problema d'alguns confirmant manualment a cada alumne; però hi ha alumnes que fent això tampoc els permet accedir als cursos. Així que de moment, el que estic fent és inscrivint manualment alumne per alumne a cada curs perquè amb la confirmació darrerament ja no funcionava tampoc.

He pensat que no fos algun problema amb el navegador; cal que els diem que facin servir un navegador en concret, o bé aquest problema no té res a veure amb això?

Salutacions,

Mercè






En resposta a Maria Merce Clemente Font

Re: Alumnes no reben correu electrònic

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Mercè,

tal com dèia fa uns dies el problema és que l'enviament de correu està fallant, no és un problema del navegador.

Els encarregats de l'aplicació d'enviament de correu estan treballant per solucionar el problema. En quant sapiguem alguna cosa us ho direm de seguida.

Fins ara,
Mònica