Problemes amb els continguts remots. QUALIFICACIONS

Problemes amb els continguts remots. QUALIFICACIONS

per Cecília Mas -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Des de fa un parell d'anys que intentem funcionar amb els continguts remots de Naturals de l'editorial Cruïlla. El fet és que el llibre digital ens va bé i les llicències també però el professor no rep les qualificacions. L'any passat vam estar durant tot el curs darrere del comercial i d'ayuda al docente i no ens en vam sortir. 

Està bé pels alumnes, però els professors no poden avaluar cap de les activitats que fan i si ho fan des de la pàgina en línia de cruïlla no hi ha problema, però ha de ser un mètode o l'altre.

Des de cruïlla ens diuen que el problema és el nostre servidor d'agora, que si estiguéssim amb el seu moodle ens funcionaria segur.

Com que aquest estiu heu fet actualitzacions i sé que afecten als continguts remots, he pensat que potser aquest any ens funcionaria. He demanat a l'editorial una llicència de professor i una d'alumne per fer proves i no hi ha manera.

Hi podeu donar un cop d'ull?

El llibre que he instal·lat és Biologia i Geologia de Naturals 3r d'ESO

La professora a qui he donat la llicència de professora és Begonya Grima i l'alumna a qui he donat la llicència d'alumna és Júlia Castillo.

He entrat com l'alumna i he fet 4 activitats. Aquests són els resultats:

pàgina 7:

Activitat 2: 3/10

Activitat 3: 0/1

pàgina 8

Activitat 2: 7/10

Activitat 3: 6/10

Quan vull mirar les qualificacions em diu:

"falta el paràmetre obligatori user"

Però si miro la graella de qualificacions de l'alumna en dona 0/100 com si no hagués fet res.

Moltes gràcies!


Ceci


En resposta a Cecília Mas

Re: Problemes amb els continguts remots. QUALIFICACIONS

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Ceci,

hem estat fent proves amb l'editorial i el tema està igual que al gener passat. Tal com et vam comentar en aquest fil (http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=62246) és l'editorial qui ha d'implementar aquesta opció i nosaltres no podem fer-hi res.

Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes amb els continguts remots. QUALIFICACIONS

per Cecília Mas -

Gràcies Mònica,

De moment funcionarem com puguem sense veure qualificacions. Ara mateix estic carregant credencials i no sé què faig malament.

Tinc un usuari: begonya grima (professora de naturals 1r ESO construïm) i una credencial:


l'he assignada, l'he comprovada i em diu que funciona correctament. Quan la professora entra no se li obre el contingut digital i li demana de nou la credencial.

Què pot estar passant?

Gràcies!

Ceci

(Editat per Administrador/a XTEC - Missatge original enviat el dimecres, 14 octubre 2015, 16:49)

En resposta a Cecília Mas

Re: Problemes amb els continguts remots. QUALIFICACIONS

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Ceci,

hem esborrat les credencials i el document que has publicat per motius de seguretat, en cas de voler-nos facilitar dades d'aquest tipus millor que ens les envieu a agora@xtec.cat.

El problema que teniu és que la credencial pertany al llibre del professor, el que té la (P) després del nom i al curs el llibre que heu afegit és el de l'alumne, per tant, és normal que us demani una credencial ja que en realitat no la té.

Fins ara,

Mònica