Actualització esdeveniments giny calendari

Actualització esdeveniments giny calendari

per VICENTE PASTOR MARZO -
Nombre de respostes: 2

Bona tarda a tothom,

sóc en Vicent i estic dissenyant la pàgina web del nou institut de Caldes de Montbui. He enllaçat el calendari del correu del centre al calendari que surt a l'esquerra de la pàgina principal per tal de mostrar allí els esdeveniments del centre.

He fet proves per tal de veure que funciona bé, i m'he adonat que quan insereixo un esdeveniment al calendari de Google (compte de Gmail) no surt al calendari a Nodes fins que entro com administrador a Nodes, entro al calendari i li dono actualitza... llavors així sí que em surten els esdeveniments creats nous...

S'ha de fer aquesta acció cada cop què posi un esdeveniment al calendari de Google per poder veure el calendari acutalitzat complet a la web Nodes???

L'adreça de la web és:

http://agora.xtec.cat/insdecaldes/

Moltes gràcies!!!!

 

En resposta a VICENTE PASTOR MARZO

Re: Actualització esdeveniments giny calendari

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Vicente, 

El calendari de Nodes va consultant periòdicament el calendari (real) de Google. El temps de consulta per defecte és de 12 hores, que vol dir que si penges un event un segon després que Nodes hagi consultat a Google, pot trigar fins 12 hores en mostrar-se. 

En el seu moment, vam reduir a 5 minuts aquest temps de consulta però en alguna actualització s'ha tornar a resetejar a 12 hores (un temps massa gran). 

He modificat manualment aquest temps en el teu calendari a 5'. 

Properament modificarem aquest temps a 5 minuts per tothom. 

NOTA: Hi ha una manera de forçar la consulta al calendari de Google. Heu d'entrar en el calendari NODES i fer clic al enllaç "Buida la memòria cau"