Nodes de departament

Re: Nodes de departament

per XAVIER MELER GUTIERREZ -
Nombre de respostes: 0

Hola Daniel, 

A WordPress/Nodes no es poden definir permisos a nivel de pàgina / categories. Crec que complica molt la gestió de la web i no es necessari per la gran part dels usos que es fan de les webs de centre.

La majoria dels usuaris (alumnes/docents) poden crear articles a la categoria que vulguin. La validació per part d'un editor o administrador és molt ràpida i senzilla. Per tant, les pàgines formades per articles, es poden actualitzar de manera molt dinàmica. 

Respecte a les pàgines (simples, no formades per articles), aquestes pàgines estan pensades per continguts que no canvien gaire. Una vegada definides les 15-20 pàgines d'informació general del centre etc., no cal crear moltes pàgines més. Si teniu la necessitat de crear pàgines, podeu donar temporalment un rol d'editor al professor/a o grups de professors de la vostre confiança. 

NOTA: la pàgina de departament d'exemple és una pàgina de categoria (categoria Dep. Matemàtiques), creada automàticament per articles d'aquella categoria. Qualsevol profe pot publicar en aquella pàgina (marcant l'article en aquella categoria) però només es publicarà després de que un editor o administrador faci una revisió i li doni al botó de publicar.