Fòrum Àgora-INTRANET

Entrada nous usuaris sense caldre validació correu

 
Imatge Eva Navarro Soriano
Entrada nous usuaris sense caldre validació correu
per Eva Navarro Soriano - dimarts, 10 març 2015, 09:46
 

Hola,

he entrat un nou usuari com sempre, és a dir, amb un correu fals perquè sòc jo qui els entro amb una contrasenya específicament creada per a ells. Una vegada entrat l'usuari, anava a Sistema|Usuaris per introduir la nova contrasenya i el procés ja s'havia acabat.

Doncs bé, resulta que una vegada entrat l'usuari apareix la finestra que es pot veure en el fitxer adjunt i si el busco en Sistema|Usuaris l'alumne no existeix.

Com puc fer perquè el sistema no em demani la validació de l'alumne per correu electrònic?

Gràcies,

Eva Navarro


Imatge Joan Guillén i Pelegay
Re: Entrada nous usuaris sense caldre validació correu
per Joan Guillén i Pelegay - dimarts, 10 març 2015, 18:37
 

Hola!

Hi ha dues coses:

  • Si vas a Administració/Usuaris/Més_opcions i després entres en el mòdul 'Usuaris' (no a 'Usuaris-grups'), a la pestanya 'Paràmetres' i abaix de tot, veuràs que tens el controls sobre aquests paràmetres (si es necessita validació  de les inscripcions, del correu...)
  • De tota manera, pel que comentes, crec que el més fàcil és assignar el correu des de la mateixa creació de l'usuari. Tens un botó que diu 'Estableix la contrasenya de l'usuari?' i si tries el '' llavors tindràs l'opció d'entrar la contrasenya directament.

En tot cas, el cas que has observat és la combinació dels dos cassos. Per estalviar-ho pots fer qualsevol de les dues accions (o millor les dos): primer desabilita l'autoregistre i les validacions del primer punt... i després, en crear l'usuari crea directament la contrasenya.

Joan

Imatge Eva Navarro Soriano
Re: Entrada nous usuaris sense caldre validació correu
per Eva Navarro Soriano - dimecres, 11 març 2015, 20:36
 

Hola,

moltes gràcies. Tot solucionat!

Eva