El meu compte

El meu compte

per ANDRES PONS PRAT -
Nombre de respostes: 1

Bona Tarda,

Ja fa uns dies vaig adonar-me que l'accés al meu compte (com adminstrador) era diferent. Fins ara, quan clicava, em sortia la pantalla per escollir que volia fer (fitxers, idioma, tramet una noticia, canvia la contrasenya, ...) i últimament em sortia la llista d'usuaris i en una costat tauler de l'usuari. Aixó no era un problema però quan he donat d'alta a les noves famílies de l'escola m'he adonat que no els hi surt la possibilitat de canviar la contrasenya ni les diferents possibilitats de "el meu compte" i només els hi surt la llista d'usuaris que, d'altra banda, no vull que els hi surti.

Salutacions

http://escolaelspins.cat

 

 

 

 

 

 

En resposta a ANDRES PONS PRAT

Re: El meu compte

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Andreu,

Hem vist que teniu activats els dos mòduls de menú que té la Intraweb, cosa que et desaconsellem completament, perquè un menú es posa damunt l'altre i no és gens usable. Es tractaria d'escollir-ne un dels dos i desactivar l'altre a la llista de mòduls. Si necessites ajuda per fer-ho ens ho dius.

En relació a la teva pregunta, en el mòdul IWmenu hem canviat l'adreça a la que apunta El meu compte. Per la descripció que ens has fet, aquesta és l'opció que volies canviar.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora