Registrar usuaris

Registrar usuaris

per JOSE PARDO FAJARDO -
Nombre de respostes: 3

Bona nit,

abans per registrar un usuari a la mateixa pàgina sortia: usuari, contrasenya, Nom, 1r cognom, 2n cognom i els grups als que jo volia que pertanyés. Ara quan creo un usuari 1r: he de crear el nom d'usuari i contrasenya en una pàgina, després assignar els grups en una altra i al final per que apareguin al Moodle el nom, cognom 1 i cognom 2 he d'anar a editar a una altra pàgina. Si us plau em podeu adjuntar en una pàgina única tots els camps com estava abans ja que he de donar d'alta a un número considerable d'usuaris.

Moltes gràcies.

CENTRE: INS LLIÇÀ D'AMUNT 08052955 ( Av. Països Catalans, 26)

TLF: 93.841.66.25

JOSE PARDO FAJARDO (jpardo2@xtec.cat)

 

En resposta a JOSE PARDO FAJARDO

Re: Registrar usuaris

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola José,

Malauradament, el funcionament de la nova Intraweb és el que descrius i hauràs de canviar de pantalla per fer els passos que comentes.

En cas de que vulguis crear molts usuaris de cop ho pots fer a través de la importació d'un fitxer CSV. En aquest cas podràs indicar a quins grups a de pertànyer cada usuari/ària en el moment de la creació. Els noms i cognoms el hauràs d'afegir a posteriori igualment.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Registrar usuaris

per JOSE PARDO FAJARDO -

M'agradaria que posessis el mòdul antic una altra vegada si és possible.

Moltes gràcies.

PD La perduda de temps és considerable.

En resposta a JOSE PARDO FAJARDO

Re: Registrar usuaris

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Jose,

El mòdul és el mateix, el que passa és que algunes funcionalitats no s'han incorporat a la versió nova per a la Intraweb nova per tal de simplificar el mòdul i facilitar-ne el manteniment. Ara per ara no podem recuperar aquestes funcionalitats perquè suposa un temps de desenvolupament que actualment no tenim.

En el vostre cas, hem vist que teniu un espai Moodle a Àgora. En cas de que tingueu els usuaris donats d'alta al Moodle podeu utilitzar el mòdul de connexió amb el Moodle per copiar els usuaris del Moodle a la Intraweb, cosa que segurament us estalviaria força temps.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora