Fòrum Àgora-MOODLE

Actualització de Moodle i llibres digitals (Santillana)

 
Imatge Ramon Dangla Soms
Actualització de Moodle i llibres digitals (Santillana)
per Ramon Dangla Soms - dimarts, 19 agost 2014, 22:58
 

Hola,

   després de l'actualització de moodle a la versió 2.6.4, m'he trobat que en els cursos no apareixen els enllaços de les activitats, només surten les etiquetes.

  en aquest curs per exemple.

       http://agora.educat1x1.cat/iesthosicodina/moodle/course/view.php?id=82

    Això passa amb els llibres de Santillana, en els de McGrawHill,  si que surten.

       http://agora.educat1x1.cat/iesthosicodina/moodle/course/view.php?id=1102

 

Gràcies,

 

 

 

Imatge Ramon Dangla Soms
Re: Actualització de Moodle i llibres digitals (Santillana)
per Ramon Dangla Soms - dimecres, 20 agost 2014, 11:19
 

Oooh,  d'acord.

 Parlarem amb Santillana.

 

  Gràcies.

Imatge Sara Arjona Téllez (Equip tècnic Àgora)
Re: Actualització de Moodle i llibres digitals (Santillana)
per Sara Arjona Téllez (Equip tècnic Àgora) - dimecres, 20 agost 2014, 09:37
 

Hola Ramon!

Fins ara al Marsupial podien haver-hi dos tipus d'activitats: SCORM remot i Contingut remot. Dels proveïdors que ens comentes, durant el curs passat, Santillana va fer servir el primer d'ells (SCORM remot) i McGrawHill el segon (Contingut remot).

El passat mes de juliol la comissió que lidera el projecte Marsupial va decidir deixar de mantenir el mòdul "SCORM remot" que precisament és el que feia servir, per exemple, Santillana. En principi, abans de prendre aquesta decisió, es va informar als proveïdors de contingut afectats (com ara Santillana) que, en principi, ja comptaven amb una alternativa perquè pugueu continuar fent servir els seus llibres als EVA com Àgora. Aquest és el motiu pel qual les activitats del curs de Santillana no es veuen (perquè ja no s'ha adaptat la versió SCORM remot pel Moodle 2.6) però, en canvi sí que es veuen els enllaços del curs de McGrawHill (perquè són de tipus "Contingut remot" que és que el aquest curs haurien de fer servir totes les editorials).

Per tant, la nostra recomanació és que si teniu llibres contractats amb qualsevol proveïdor de continguts que fins ara feia servir "SCORM remot", contacteu amb ell perquè us informin de com accedir durant el proper curs als seus materials. Per descomptat, si podem ajudar-vos amb alguna cosa ja ens direu.

Una abraçada,

Sara