Modificar opcions d'inscripció perquè no calgui seleccionar cohorts

Modificar opcions d'inscripció perquè no calgui seleccionar cohorts

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Nombre de respostes: 2

Hola, 

a veure si em sabré explicar. No sé què tenim activat que fa algun curs no teníem, però ens apareix això en inscriure usuaris a un curs:


La nostra pregunta és: es pot treure l'opció "seleccioneu cohorts"? com veieu, nosaltres només definim cohorts de BATXILLERAT, ESO i PROFESSORAT i ara per ara no tenim intenció de fer cohorts per grups-classe ni altres variants, i aquestes opcions confonen molt als nostres companys, que seleccionen els usuaris individualment i després seleccionen al segon pas, per exemple, la cohort ESO i llavors tot l'alumnat pot veure aquell curs! El curs passat ens va passar en diferents ocasions, i molts cops ho sabíem per alumnes, que en entrar  al seu moodle, veien cursos que no eren seus, i per bé que ho expliquis, sempre hi ha companys que en aquest punt tenen dificultats. D'entrada perquè no saben què és això de les cohorts i, per tant, pensen que han de posar ESO, per exemple, catalogant el seu curs dins aquest bloc, i per altra banda perquè no és gaire intuïtiu. Es pot redefinir diferent des d'algun lloc de les opcions d'administració del lloc? des de connectors > inscripcions no hem sabut què tocar per arreglar-ho.

Moltes gràcies.

Anna Casamitjana

Coordinació Informàtica

Institut Narcís Oller (Valls)

En resposta a ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Modificar opcions d'inscripció perquè no calgui seleccionar cohorts

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Anna,

us surt l'opció d'inscriure usuaris de cohorts perquè en teniu de creades. Per defecte es comporta així.

Una possible solució és modificar els permisos del rol "Professor editor" perquè no li apareguin aquestes cohorts. Els administradors o gestors sempre podrien fer servir les cohorts però no el professorat.

Si voleu fer això, heu d'anar a Administració del lloc | Usuaris | Permisos | Definició de rols i editar el rol "Professor" (editingteacher). A continuació, cal cercar la capability "moodle/cohort:view" i canviar l'opció a "Denega"

Ja ens direu si ho heu trobat o bé si necessiteu que us ho fem nosaltres.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Modificar opcions d'inscripció perquè no calgui seleccionar cohorts

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -

Perfecte, Mònica!!!

Amb les indicacions que ens has donat ja funciona perfectament tal i com volíem. No sé si hauríem sabut arribar fins aquí, moltíssimes gràcies!

Deixo constància de com quedaria ara per si algú segueix el fil pel mateix motiu.

Salutacions

Anna Casamitjana