Problemes per accedir

Problemes per accedir

per JORDI AUMEDES CASTELLS -
Nombre de respostes: 4

Bones,

En voler accedir al moodle de la nostra escola (https://agora.xtec.cat/ceip-santmiquel/moodle/ ) com administrador, mai havia tingut cap problema fins avui.

Accedia amb l'usuari admin i la contrasenya corresponent. Avui no he pogut i he pogut canviar la contrasenya  i accedeixo a l'espai moodle, però quan vull accedir a algun curs per modificar-lo em dona el missatge que adjunto en la imatge.  Em demana tancar la sessió i no sé com fer-ho.

El cert és que no puc accedir als cursos por poder actualitzar-los.

Us agrairia ajuda al respecte... Moltes gràcies!!!

Jordi Aumedes

Fitxer adjunt problema_accés.jpg
En resposta a JORDI AUMEDES CASTELLS

Re: Problemes per accedir

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Jordi,

Actualment hi ha un problema que afecta a la memòria cau del Moodle. Aquest problema consisteix en que el Moodle, de vegades, no actualitza correctament les pàgines després d'un canvi (aquest canvi pot ser, per exemple, quan inicies la sessió).

Després de posar l'usuari i la contrasenya, si et torna a la portada és que t'has validat correctament. Si et mostra el botó d'entrar, prova d'entrar directament a https://agora.xtec.cat/ceip-santmiquel/moodle/admin/. Si ets administrador, podràs veure el menú d'administració i et podràs moure des d'allà.

D'altra banda, per força la sortida, pots visitar directament la pàgina https://agora.xtec.cat/ceip-santmiquel/moodle/login/logout.php.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Problemes per accedir

per JORDI AUMEDES CASTELLS -

Bones Toni

Segueixo amb els problemes per accedir, tot i al final puc fer-ho, però tinc un problema per activar edició i poder actualitzar un curs. En la resta puc fer-ho.

El curs afectat és: 

4t: Escrivim!!!

Tant si accedeixo com administrador o bé amb el meu propi em dóna el mateix quadre que l'altre cop.

Em pots ajudar si us plau?

Cordialment

Jordi


En resposta a JORDI AUMEDES CASTELLS

Re: Problemes per accedir

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Jordi,

Prova-ho de nou ara. Segur que és degut al problema de la memòria cau. Fins a finals de la setmana vinent no estarà resolt.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora