Instal·lar servei de pagaments virtuals al web

Instal·lar servei de pagaments virtuals al web

per Ignasi Candela Luengo -
Nombre de respostes: 3

Hola, 

volem instal·lar un TPVirtual és a dir un sistema com el que es fa servir a les botigues online perquè els pares puguin pagar la quota dels del web. 

A l'hora d'instal·lar-ho necessitem instal·lar woocommerce que es compatible amb wordpress però el primer pas és accedir als plugins i no trobo aquesta opció al tauler de control.

Podeu ajudar-me?

Moltes gràcies. 

En resposta a Ignasi Candela Luengo

Re: Instal·lar servei de pagaments virtuals al web

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Ignasi,

els Nodes d'Àgora són iguals per a tothom per tant, no podeu instal·lar plugins addicionals pel vostre compte. Pots consultar quins són els criteris per incorporar noves funcionalitats en aquest enllaç: https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=461&mode=entry&hook=821

Prenem nota de la petició per tal d'estudiar-ne la viabilitat.

Fins ara,

Mònica

En resposta a Ignasi Candela Luengo

Re: Instal·lar servei de pagaments virtuals al web

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -

Bon dia Ignasi,

Abans que res, disculpa pel retard en respondre!

Àgora-Nodes no és un servei pensat per a actuar com a intermediari amb plataformes de pagament, degut principalment a les responsabilitats legals associades a aquest rol: possibles reclamacions davant pagaments que no arriben, imports aplicats incorrectament, devolucions, reclamacions per serveis no prestats, etc.

El servei Àgora tampoc contempla la connexió a una base de dades securitzada on poder registrar transaccions econòmiques. Fem còpies de seguretat diàries per poder restaurar els continguts de la web en cas de desastre, però un sistema de transaccions econòmiques requereix d'altres mesures de seguretat més estrictes (base de dades replicada en temps real a diverses ubicacions, autenticació en dos passos dels administradors, registre detallat d'accessos...) que ara mateix no tenim.

Us aconsellem que parleu amb la vostra entitat bancària. Probablement us podrà oferir una plataforma de pagament professional amb totes les garanties, a la qual podeu dirigir els usuaris només posant un enllaç al Nodes.

Cordialment,


Francesc Busquets
Àrea de Cultura Digital
Departament d'Educació


En resposta a FRANCESC BUSQUETS BURGUERA

Re: Instal·lar servei de pagaments virtuals al web

per Ignasi Candela Luengo -

Hola Francesc, 

Gràcies per la resposta. Potser no em vaig explicar bé. Entenc que nodes no és el lloc on fer pagaments per tot el que esmentes. Però la nostra entitat bancària ja ens dóna el servei a través de la seva  plataforma de pagament. És a dir, que des del web noDes sempre se'ns redirigirà a la pasarel.la de pagament. Però per arribar a això no és tan senzill com posar un link, si no que cal instal.lar un pluggin que ens facilita el banc i ens portarà al lloc de pagament. I aquesta opció dels pluggins és la que no està disponible a nodes.