extensió Polylang

extensió Polylang

per JOSEP MIS ESCOLA -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda,

A l'institut Miquel Martí i Pol de Cornellà estem posant en marxa l'extensió Polylang al Nodes per tal de disposar de pàgines tan en català com en anglès. Sembla que poc a poc ens en estem sortint però ens agradaria contactar amb algun centre que també ho estigui experimentant o si més no, com a mínim conèixer-lo per poder visitar el seu web Nodes.

Salutacions,

Josep



En resposta a JOSEP MIS ESCOLA

Re: extensió Polylang

per LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ -

Bon dia,

A l'EOI de Tarragona ens estem plantejant tenir la web en altres idiomes, també. Veig que vosaltres ja teniu instal·lada l'extensió Polylang. He entrat a la vostra web i sembla que heu hagut de crear tota la web de nou amb els seus menús i submenús, oi? Com us va? Estic pensant que és mooooolta més feina perquè cada vegada que publiques alguna cosa nova o fas una modificació d'una pàgina ho has de fer en totes les que tens en diferents idiomes. Realment val la pena?


Gràcies

Lluís Garcia

Administrador EOI Tarragona

En resposta a LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ

Re: extensió Polylang

per LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ -

Bon dia,

Hem descobert que obrin la web des de Google Chrome, tens l'opció de traduir el contingut a diferents idiomes. La traducció està prou bé. L'usuari es pot fer una idea general del contingut.

Salutacions,

Lluís Garcia



En resposta a LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ

Re: extensió Polylang

per JOSEP MIS ESCOLA -

Hola Lluís,

Nosaltres hem utilitzat aquesta extensió, et puc dir que un cop funciona correctament no té problemes però és veritat que ens va fer perdre bastant temps en relació amb la gestió de les categories (hi havia articles que es van quedar sense categoria i semblava com si s'haguessin perdut), finalment només tenim pàgines en anglès de la part de l'Erasmus i aquest era inicialment el nostre objectiu. Potser cal destacar que aparentment quan visualitzes la pàgina en anglès, l'ordinador la torna a obrir per defecte en anglès i alguns professors, fins que no van veure com es tornava a passar al català, estaven bastant preocupats.

Bon estiu!

Josep Mis

INS Miquel Martí i Pol (Cornellà)