Marcs de competències i plantilles d'aprenentatge

Marcs de competències i plantilles d'aprenentatge

per CRISTOBAL MARTINEZ GUERAU DE ARELLANO -
Nombre de respostes: 4

En voler organitzar plantilles d'aprenentatge a partir de marcs de competències, ens trobem amb el fet que no podem modificar ni esborrar plantilles de pla d'aprenentatge.

En el moment d'intentar fer això .... :


... ens apareix la següent finestra:


La gestió la fem des de l'estatus d'administrador Moodle del nostre institut (https://agora.xtec.cat/iesm-jmzafra/moodle/)

Ens podeu orientar?

Gràcies.

En resposta a CRISTOBAL MARTINEZ GUERAU DE ARELLANO

Re: Marcs de competències i plantilles d'aprenentatge

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Cristóbal,

Entenem que feu l'acció directament amb l'usuari admin! 

Heu provat de desvincular primer els plans d'aprenentatge de les seves plantilles, abans d'eliminar-los?

Quina acció concreta voleu fer amb les plantilles i els plans, així podem mirar de reproduir l'error, sense eliminar res que no vulgueu.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Marcs de competències i plantilles d'aprenentatge

per CRISTOBAL MARTINEZ GUERAU DE ARELLANO -

Bona tarda. Continuem l'intent d'implementar les competències a Moodle.

Sí, fem l'acció amb l'usuari admin.

Si intentem desvincular els plans d'aprenentatge l'hem de fer alumne a alumne (no veiem la manera de treure l'alumnat com a cohort), i en tot cas hem fet això en un dels plans, aquest: Matemàtiques 2n ESO 1819. No hem pogut, però, treure els plans d'aprenentatge de quatre usuaris que ja no existeixem al "lloc" (han estat "esborrats" com usuaris, però no desapareixen els noms de la plantilla de plans d'aprenentatge ni es poden esborrar un a un)

Volem esborrar totes les plantilles i plans per tal de recomençar i estudiar així si podem incorporar les competències als nostres cursos, de forma correcta. 

També voldríem esborrar dos "Marcs de competències" que tenim amagats, i que tampoc no podem; són aquests: Àmbit científico-tecnològic (ACT) (amagat), i Àmbit matemàtic (AM) (amagat). Hem intentat buidar-los de competències per tal de veure si així els podíem suprimir, però hi ha alguna competència que tampoc no es pot treure.

Cerquem també la possibilitat que les qualificacions de les competències als cursos quedin automatitzades un cop es troben vinculades a tasques.

Si podem anular les dues plantilles d'aprenentatge actuals, que són: CT 1r ESO 1819 i Matemàtiques 2n ESO 1819, intentarem recomençar, donat el fet que ens sembla una eina molt interessant per avançar en l'avaluació competencial.

Gràcies.

En resposta a CRISTOBAL MARTINEZ GUERAU DE ARELLANO

Re: Marcs de competències i plantilles d'aprenentatge

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Cristóbal,

Quant a les plantilles, hem reactivat els 4 usuaris eliminats dels plans d'aprenentatge i després hem pogut esborrar la plantilla de Matemàtiques 2n ESO 1819 sense problema. Quant a la plantilla CT 1r ESO 1819, primer hem hagut de completar el pla d'aprenentatge a alguns alumnes, ja que si encara apareixia com actiu (no completat) no es podia eliminar. Després d'això l'hem pogut eliminar.

Quant als marcs de competències, hem reduït el nombre de competències dels marcs indicats (amagats) una per una, fins a quedar 4 i 10 competències a cadascun dels àmbits.

Aquestes competències que no es poden eliminar estan essent utilitzades en altres llocs del Moodle i per això no es poden eliminar. Per exemple, al curs d'Introducció a la programació amb Scratch 2017 2018, s'hi utilitzen 5 competències de l'Àmbit matemàtic. Per tant, haureu de revisar TOTS els cursos on hi pugui haver competències enllaçades i eliminar-les. Després torneu a provar d'eliminar les competències dels marcs i finalment el marc.

Salutacions,

Isabel