Connexió automàtica entre Nodes i Telegram

Connexió automàtica entre Nodes i Telegram

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -
Nombre de respostes: 0

Logotip de TelegramÀgora-Nodes compta amb una nova funcionalitat que permet enviar notificacions directament als telèfons mòbils dels usuaris mitjançant l'aplicació Telegram.

Telegram és un servei gratuït de missatgeria instantània molt similar a WhatsApp però amb dues diferències importants: d'una banda preserva la privacitat dels usuaris, ja que no estan obligats a compartir el seu número de telèfon mòbil, correu electrònic o comptes de xarxes socials. La segona diferència és que ofereix una API oberta que permet a aplicacions externes enviar-hi informació. En aquest cas, la connexió entre Nodes i Telegram s'aconsegueix mitjançant el mòdul WP Telegram que envia automàticament els articles de la portada a un canal prèviament creat a Telegram.

Tots els membres de la comunitat educativa que tinguin un dispositiu mòbil es poden subscriure al canal Telegram del centre d'una manera molt senzilla, fent clic en una icona que haurem preparat amb un enllaç directe al nostre canal. Un cop subscrits, els usuaris rebran al seu mòbil el resum de cada article amb la imatge destacada, i tindran també l'opció d'accedir a la visualització completa en un format optimitzat per a dispositius mòbils.

MOLT IMPORTANT: Abans de posar en marxa aquesta funcionalitat us recomanem consultar les instruccions per configurar la connexió automàtica de Nodes amb Telegram

Us animem a utilitzar aquesta nova funcionalitat i a compartir experiències i dubtes al fòrum de suport d'Àgora-Nodes!