Pèrdua d'alumnes

Pèrdua d'alumnes

per Montse Pujol i Caimel -
Nombre de respostes: 2

Bona tarda,

La professora d'aquest curs https://agora.xtec.cat/ies-dperramon/moodle/course/view.php?id=1802 diu que li han desaparegut tots els alumnes, i que aquests ja havien penjat alguna tasca. Es pot saber què ha passat i si es poden recuperar aquests arxius penjats?

Gràcies!

Montse Pujol

En resposta a Montse Pujol i Caimel

Re: Pèrdua d'alumnes

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Montse,

Hem comprovat que hi ha alumnes matriculats en aquest curs, i al registre no apareix cap eliminació ni posterior matriculació.

Hem vist que tampoc hi ha cap tasca que s'hagi de trametre.

Per tant, necessitem una mica més d'informació al respecte: nom de l'activitat que hauria de tenir trameses, nom d'un alumne qui hauria d'estar matriculat i no apareix, data en què creieu que han desaparegut les dades anteriors, etc.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Pèrdua d'alumnes

per Montse Pujol i Caimel -

Els alumnes, els ha matriculat de nou, i les tasques les tenia qualificades, per sort. Jo vaig intentar veure els fitxers i els registres, però no hi vaig veure res estrany. És per això que us vaig demanar si vosaltres hi podíeu veure més que jo. Sembla que les dades i els alumnes van desaparèixer dijous o dimecres, però tampoc no ho pot concretar. Divendres va ser quan se'n va adonar.

Esperem que no torni a passar.

Gràcies.

Montse