Portada i articles

Portada i articles

per MARIA VICTORIA SANTOLARIA MALO -
Nombre de respostes: 4

Bona tarda,

Al meu centre hem decidit per fi posar en marxa el Nodes (https://agora.xtec.cat/iesrafaelcasanova) i aquest estiu he estat donant-li forma a la nova pàgina web. Però a hores d'ara tinc un problema. He creat una pàgina de portada on posarem els avisos importants (ara a principi de curs ocupa una mica, la veritat) i l'he posat com a portada. Hi ha un parell d'articles publicats però si els hi poso l'etiqueta de General o una altra que no sigui portada no es veuen; en canvi si poso l'etiqueta Portada sí.

També he configurat la pàgina perquè surtin dos articles per fila i a hores d'ara només en surt un i en segons quins ordinadors no es veu tota la informació (queda una mica moguda cap a la dreta). 

No sé si m'he explicat bé. En tot cas, espero poder posar en marxa la web i després fer la formació proposada per XTEC per treure-li tot el suc.

Gràcies des de ja,

Vicky Santolaria

En resposta a MARIA VICTORIA SANTOLARIA MALO

Re: Portada i articles

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Vicky,

La pàgina de portada i l'article són dues coses diferents.

La pàgina de portada sempre apareix en primer lloc, a dalt de tot (beques i deures d'estiu). Els articles marcats amb l'etiqueta Portada apareixeran sempre per sota de l'espai de la pàgina de portada. Per això recomanem deixar la pàgina de portada en blanc i anar penjant els articles i que vagin apareixent i es moguin al llarg de la pàgina. Ara per ara, si afegeixes un nou article a Portada, apareixerà per sota de "beques i deures d'estiu".

Per tant, no apareixen dos articles per fila, perquè en realitat només n'hi ha un (un bon curs comença amb un bon somriure). 

La nostra recomanació és que deixeu la pàgina de portada en blanc i l'utilitzeu per penjar avisos que s'han de veure sí o sí (una convocatòria general, un avís meteorològic, un anunci important, etc.) i que després s'elimini. 

També pots fixar articles importants a la part superior, de manera que els nous articles no li passin pel davant, fins que ho decideixis. Això es fa quan edites l'article i a la part dreta pots marcar visibilitat Pública i Fixat.

Com pots veure, hi ha moltes possibilitats d'estructurar la pàgina, i és cosa vostra decidir i provar. En aquest sentit, la formació XTEC t'ajudarà a explorar totes aquestes opcions i aniràs recomponent la pàgina a la vostra mida.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Portada i articles

per MARIA VICTORIA SANTOLARIA MALO -

Hola, Isabel,

Entenc tot el que em dius, però no acabo de sortir-me'n. A hores d'ara he tret la informació de la portada que no era imprescindible i l'he colocat sobre forma d'articles i he deixat a la portada els avisos que s'han de veure si o sí. 

La portada ara queda configurada axí (he provat que la mare sigui "sense mare" o pàgina d'inici"):

Mare: sense mare

Plantilla: Portada

Ordre: 0

Però problema, continuo sense veure a sota cap article dels que estan escrits. No entenc perquè no si estan posats com a visibles i que jo sàpiga està tot ben configurat. Em podeu donar un cop de mà, sisplau? Moltes gràcies,

Vicky

En resposta a MARIA VICTORIA SANTOLARIA MALO

Re: Portada i articles

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Hola Vicky,

Hem accedit al llistat dels articles i hem vist que tots els articles que tenen la categoria de Portada estan marcats com a Esborrany, excepte Avisos que sí que apareix. Fins que els articles no es marquen com a públics no apareixen a la portada.

Per altra banda, la resta d'articles que són públics només tenen marcada la categoria General, si vols que aquests apareguin a Portada l'hauràs de marcar com a categoria de cadascun dels articles.

Salutacions,

Isabel