Comptes deshabilitats

Comptes deshabilitats

per ANTONIO PASCUAL GARCIA MOLINA -
Nombre de respostes: 1

Hola bon dia, son en Toni García, administrador del Moodle de l'INS Serrallarga de Blanes, al Moodle del centre estem tenint el mateix problema, en tinc, de moment, 3 professors que no hi poden accedir, quan intenten recuperar la contrasenya a través del correu, els hi diu el mateix que la captura dels companys anteriors, que el compte està deshabilitat i que es posi en contacte amb l'administrador, però jo entro com gestor o com administrador i encara que manualment canvio la contrasenya i marco el tic de forçar una nova, no consegueixo res i continuen sense poder entrar, amb el mateix problema. 

Serà algun problema pels canvis que esteu realitzant? Com es pot solucionar?

Gràcies.

En resposta a ANTONIO PASCUAL GARCIA MOLINA

Re: Comptes deshabilitats

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bona tarda Toni,

Hem vist que també teniu oculta l'opció de l'autenticació basada en el correu, quan 1067 dels vostres usuaris depenen d'aquest connector. Per tant us recomanem el mateix que als companys:

Si entreu amb l'usuari admin a Administració del lloc - Connectors - Autenticació - Gestió de l'autenticació, veureu que teniu l'opció oculta. Si li doneu a l'ullet es farà visible i us podreu autenticar amb l'usuari de Gmail i la contrasenya corresponent.

Per tant, no podeu recuperar la contrasenya mitjançant l'enllaç del Moodle, perquè els vostres comptes no són manuals i per tant no depenen del Moodle sinó de Google.

Salutacions,

Isabel