Canvi a la pàgina principal

Canvi a la pàgina principal

per AGUSTI BARBOLLA RODRIGUEZ -
Nombre de respostes: 2

Hola, no sé si es degut a les actuacions de manteniment, però a la pàgina principal no es pot accedir i per altra banda no apareix com abans. Estem ja en període lectiu i és molt important que tot rutlli bé si podeu fer un cop d'ull?

http://agora.xtec.cat/esc-assis/

Gràcies.

En resposta a AGUSTI BARBOLLA RODRIGUEZ

Re: Canvi a la pàgina principal

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Agustí,

Hem detectat que el ginys del vídeo que teniu a la barra esquerra de la portada estava interferint, perquè li faltava un atribut al codi HTML.

A la darrera actualització del Nodes a Wordpress 4.9.5, s'ha afegit un nou giny anomenat Custom HTML, que fa un seguit de comprovacions per evitar que s'hi afegeixi codi erroni o perillós dins la pàgina. En aquesta línia, el giny Text no fa aquestes comprovacions i pot ser que en actualitzar a la nova versió i per tant estar més enfocada a verificar la integritat de la pàgina, hagi detectat l'error que fins ara passava per alt.

Per evitar més problemes seria convenient que canviéssiu els giny de Text que contenen codi al giny Custom HTML.

A part d'això, si voleu que us apareguin més articles a la portada, haureu de modificar les vostres preferències des de Personalitza - Pàgina d'inici - Nombre d'articles per pàgina, ja que ara teniu marcat que només aparegui 1.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Canvi a la pàgina principal

per AGUSTI BARBOLLA RODRIGUEZ -

Ok, gràcies. Ja funciona.

En relació a lo dels articles de la pagina està fet expressament per tal de que no apareguin els de final de curs. A partir d'ara anirem ampliant la seva visibilitat.

Gràcies.