Fòrum primera pàgina per triplicat després d'un restaurar

Fòrum primera pàgina per triplicat després d'un restaurar

per Sina Pans -
Nombre de respostes: 1

Bon dia,

He intentat restaurar el fòrum que teníem a la primera plana (les Notícies del Lloc) d'un altre Moodle i ara hi tinc tres fòrums a la pàgina principal. Com puc eliminar-ne dos?

La importació tampoc ha anat bé perquè l'ha deixat buit. El següent pas, un cop en tingui un, seria saber com importar bé el fòrum de notícies.

Gràcies!


En resposta a Sina Pans

Re: Fòrum primera pàgina per triplicat després d'un restaurar

per Administrador/a XTEC -

Bon dia Sina,

Just el fòrum de notícies de la pàgina funciona diferent a la resta de fòrums de notícies dels cursos, només pot haver-hi un, si hi ha més, perquè ho has restaurat d'un altre moodle, apareixen, però no pots veure'ls a la pàgina inicial com el primer.

Tampoc es poden eliminar, però si fas còpia de seguretat de la pàgina inicial, amb l'etiqueta i només marques el fòrum que és el bo (el que està farcit), després fas la restauració d'aquest còpia en el lloc original, però esborrant prèviament, es restaura aquest fòrum només i desapareixen els altres. Una cosa important quan facis còpia del fòrum has de marcar amb els usuaris, si vols posa-li que els posi com ánonimos, perquè sinó no farà còpia dels fils de discussió.




Salutacions,

Mª Luisa Suárez