ID del Google calendar

ID del Google calendar

per PERE LLORET BAYOD -
Nombre de respostes: 3

Hola, sóc l'administrador de la web https://agora.xtec.cat/iescassa/, estic intentant configurar el calendari del centre, per tant he d'introduir el paràmetre ID. El problema és que en cap dels usuaris que he provat no trobo aquest paràmetre en els calendaris. Ho he intentat des de diferents comptes, alguns del nostre domini i d'altres comptes de gmail. Accedeixo a la configuració d'aquests calendaris, els faig públics, però quan vaig a l'apartat Integra el calendari no hi ha cap paràmetre ID. Hi ha URL, iframe i una adreça pública que sempre comença per https://calendar.google.com..., no té format d'ID.

Algú em pot ajudar? Gràcies.

En resposta a PERE LLORET BAYOD

Re: ID del Google calendar

per PERE LLORET BAYOD -

Ja està solucionat, ara l'ID dels calendaris google té un format molt més curt del que surt en els tutorials, ara només és usuari@domini.cat.

Encara tinc un problema però, quan clico "Permet que estigui disponible públicament" només em surt l'opció "Veure només disponible/ocupat". No puc clicar l'opció "Veure tota la informació". Algú sap per què passa això?

Gràcies.

En resposta a PERE LLORET BAYOD

Re: ID del Google calendar

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bona tarda Pere,

Quan selecciones Permet que estigui disponible públicament, no t'apareix el desplegable de la imatge inferior?


Si us apareix i no ho podeu seleccionar, haureu de revisar la configuració general del calendari de Google i mirar que hi hagi algun paràmetre (visualització, sincronització, etc.) que pugui estar interferint amb aquesta opció.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: ID del Google calendar

per PERE LLORET BAYOD -

Hola Isabel, puc veure el desplegable però no puc triar l'opció "veure tota la informació...". Saps si això té alguna cosa a veure amb els administradors de GSuite? Tenen permisos i configuracions diferents dels altres usuaris google?