Estructura de l'article

Estructura de l'article

per Carles Sabat Figueras -
Nombre de respostes: 4

Bona tarda, 

Em podríeu dir com aconseguir estructurar els articles de la portada tal com estan posats en aquesta web? La idea de tenir la fotografia a l'esquerra i el text a la dreta la trobem molt adient.

Gràcies a l'avançada!


Carles Sàbat. 





En resposta a Carles Sabat Figueras

Re: Estructura de l'article

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Carles,

Això es pot aconseguir durant l'edició dels articles. Quan insereixes la imatge que vols introduir l'has d'alinear a l'esquerra, de manera que el text ocupi tota la part dreta. 


A més has de marcar la casella Mostra el contingut sencer perquè surti a la pàgina d'inici amb tota la seva estructura. Llavors, només has de personalitzar la pàgina de manera que surtin els articles d'un en un, i tindreu una estructura semblant a la del web indicat.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Carles Sabat Figueras

Re: Estructura de l'article

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -

Hola ja se que és una mica tard, però no havia vist el teu missatge fins ara, així que entenc que ja ho tens ressolt amb el que t'ha comentat l'Isabel Oussedik. Et contesto, perque sóc el noi que porta la web de l'INS Brugulat de Banyoles que has citat i m'ha fet gràcia que et fixessis amb nosaltres. Jo el que faig és tenir un model d'article i després per a una notícia el que faig és entrar a la pestanya de text i canviar-li el text i posar el carrusel corresponent, et passo l'html, aquí ja està definit tot. Qualsevol dubte, ja intentaré contestar-te abans:

<table style="background-color: transparent;">

<tbody>

<tr>

<td style="width: 300px; border-color: transparent; text-align: center;">[slideshow_deploy id='10976']</td>

<td style="border-color: transparent;">

<h6 style="text-align: justify;">El passat dijous 17 de maig, va tenir lloc al centre la II Jornada de Portes Obertes de la Qualitat. Es tracta d’una sessió que es realitza simultàniament en 17 centres de tot Catalunya, centres que destaquen per haver implementat models internacionals de sistemes de gestió. Professors i membres d’equips directius dels centres de secundària que ho desitgin poden assistir a aquestes jornades, en els diferents centres, per conèixer l'institut i rebre suport, orientació i formació per millorar les seves organitzacions.</h6>

<h6 style="text-align: justify;">En el Brugulat varen assistir 20 professors d’instituts de Vic, Olot, Figueres, Girona, Santa Coloma i Banyoles. La sessió va constar de dues parts: en una primera es va explicar quin és el sistema de gestió del Brugulat i en la segona, es varen introduir diferents aplicacions, amb exemples pràctics del nostre dia a dia, per tal de millorar la gestió del coneixement en un centre de secundària.</h6>

<h6 style="text-align: justify;">Un matí intens per poder compartir experiències i millorar la nostra feina.</h6>

</td>

</tr>

</tbody>

</table>