IMATGE RESUM

IMATGE RESUM

per ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Hem observat que quan redactem un article, si quan definim els paràmetres, marquem la casella "Imatge resum amb mida original"  i per error, oblidem de definir la imatge que volem que hi aparegui, sempre ens apareix la mateixa imatge (encara que l'article ja contingui una imatge). 

http://agora.xtec.cat/ceip-montserrat-suria/

Envio captura on es veu la imatge que ens apareix per defecte.

Creiem que això no passava anteriorment. Hem activat, sense voler alguna opció al nostre nodes? És un error que ha aparegut després d'alguna actualització?

Seria possible, que per defecte, agafés una imatge que ja està inclosa en l'article? Quan incrustem un vídeo agafa una imatge sense que haguem de definir-la.

Fins aviat,

Rosa



En resposta a ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL

Re: IMATGE RESUM

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Rosa,

És una cosa ben estranya! Hem detectat que l'única diferència entre aquesta imatge i la resta és que no tenia títol. N'hi hem posat un (home) i hem provat de crear un article sense definir la imatge però seleccionant el paràmetre Imatge resum, i ja no ens ha definit per defecte aquella imatge, sinó cap.

Per altra banda, no és possible definir que la imatge resum sigui per defecte alguna de les que conté l'article... l'heu de definir vosaltres.

Salutacions,

Isabel