Verificació Google API Project

Verificació Google API Project

per JOAQUIN RUIZ GARCIA -
Nombre de respostes: 3

Hola,

des de fa anys els nostres alumnes es loguen a moodle contra el compte institucional que tenen (que és Gmail for Education). Per això en el seu temps vaig seguir les instruccions d'aquest foro per a permetre'l, arribant a generar una Google API Project amb el meu usuari Gmail. Fa unes setmanes Google demana la verificació d'aquest servei per actualització de polítiques interna i cada vegada que ho intento em trobo amb que el formulari em demana dades que són del servei moodle (crec) i que jo no poseeixo. Una de les demandes que fa el formulari és la verificació de la web amb Search Console, que suposa incrustar codi a la web... però jo sóc administrador i no puc incrustar aquest codi (no?).

Doncs resulta que si no es fa aquesta verificació d'API el servei es donará de baixa en breu i llavors no es podrà entrar al moodle logant-se amb google. Què he de fer abans del caos que pot suposar això? No he trobat cap tutorial per a activar ara aquest servei. Ja no es pot?

Moltes gràcies

Joaquim

servei moodle

http://agora.xtec.cat/col-enricdosso/moodle/

En resposta a JOAQUIN RUIZ GARCIA

Re: Verificació Google API Project

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Joaquim,

Segons aquesta web l'únic que has de fer és entrar amb un usuari de Google administrador i Verificar el servei. No t'hauria de demanar res més. Ens podries indicar l'adreça web on et demana això del codi.

En principi és un tema de Google, així que a Moodle no s'hi ha d'afegir cap codi, només registrar la pàgina del vostre Moodle.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Verificació Google API Project

per JOAQUIN RUIZ GARCIA -

Hola isabel, ja tinc clar que és un tema google. Jo he entrat amb usuari administrador google i en verificar em demana (per exemple):

Have you verified website ownership of your domain with Search Console? Yes No 
i això suposa poder marcar la web com a propia amb un codi (o al menys això és el que entenc...) i llavors ja em perdo totalment.
Malauradament els meus coneixements d'administrador ja no donen per a més , aconsegueixo seguir els vostres magnífics tutorials però aquí ja no sóc capaç d'acabar la verificació.

Moltes gràcies