Fòrum Àgora-NODES

El nostre nodes

 
Picture of David Guerrero Lopez
El nostre nodes
by David Guerrero Lopez - dimecres, 10 gener 2018, 4:45
 

Bona tarda;

Ara mateix he acceptat el canvi de nom propi. Abans erem ceipjoancasasvilamajor i ara som esc-joancasas. He acceptat el canvi i he entrat al node amb la nova direcció, he comprovat que tinc tot igual (he donat una primera ullada) però, quan he anat a Google i he escrit escola Joan Casas m'ha dirigit al bloc antic de l'escola.

El meu dubte és, he d'activar el node en algun lloc? O simplement esborrant l'antic bloc de blogger ja em sortirà en el google la nova web quan posi escola Joan Casas?

Moltes gràcies per tot!

Picture of Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)
Re: El nostre nodes
by Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) - dijous, 11 gener 2018, 8:37
 

Bon dia David,

Perquè la vostra web surti al cercador de Google, només heu d'esperar i procurar que la gent hi entri perquè pugi posicions. Potser trobeu interessant aquest article referent al posicionament dins del cercador.

L'eliminació del bloc de blogger no farà aparèixer la web Nodes al cercador de Google. A mesura que la gent vagi accedint al nou URL del Nodes, aquest anirà pujant posicions al cercador i arribarà a avançar el blogspot.

És decisió vostra eliminar el bloc de blogger, però si l'heu de seguir utilitzant o li voleu donar un temps de vida, sempre hi podeu afegir un enllaç a Nodes.

Salutacions,

Isabel