Departaments didàctics (pàgina)

Departaments didàctics (pàgina)

per Adelaida Ibañez Ferrater -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Seguint les vostres indicacions, ja he aconseguit posar el giny personalitzat (menú Departaments) a la barra lateral de la pàgina que anomenat Departaments didàctics (abans Departments 2) (he vist que vosaltres també me n'havieu creat una que es diu Departaments 3, però crec he decidit quedarme amb la que ja tenia. Suposo que no deu haver portat problemes amb el que ara us dic)


Ara tinc el problema que quan s'obre, ho fa en una pàgina nova i perd el fil. A més, voldria que aquest menú es pugués veure en totes les categories dels diversos departaments.

M'agradaria que es visualitzés de la mateixa manera que ho fa el menú de la web que us enllaço: https://agora.xtec.cat/insaltafulla/departaments/

De nou, moltes gràcies per la vostra ajuda (estic aprenent moltíssim Somrient )

Adelaida

En resposta a Adelaida Ibañez Ferrater

Re: Departaments didàctics (pàgina)

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Adelaida,

Perquè les icones s'obrin a la mateixa pàgina només has de treure el codi target=blank de la taula. Nosaltres hem tret el de Castellà (veuràs que ja s'obre a la mateixa pàgina i pots tornar enrere). Per treure els de la resta hauràs d'editar la pàgina Departaments i eliminar aquest codi de cadascuna de les caselles, que et marquem en blau:


Quant a què aquesta taula es vegi en cadascuna de les categories dels departaments, només l'has de copiar i enganxar en cadascuna d'elles. Potser inclús fer-la una mica més petita perquè les categories no es vegin massa atapeïdes.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Departaments didàctics (pàgina)

per Adelaida Ibañez Ferrater -

Hola Isabel,

1- Crec que us heu equivocat de centre. Us he enviat l'adreça de l'Ins Altafulla perquè és el model que estic seguint, però l'adreça del meu centre és: http://agora.xtec.cat/sesjoanpuigiferreter/.

2- El problema:  que s'obri en una altra pàgina només és amb la categoria Ciències Socials. Per cert, no aconsegueixo veure el fragment de codi que m'heu indicat.

Gràcies,



En resposta a Adelaida Ibañez Ferrater

Re: Departaments didàctics (pàgina)

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Hola Adelaida,

Ja ho tens solucionat! Com que la finestra nova afectava el menú lateral i no a la taula central, la solució del codi que havia donat abans no servia. 

En el vostre cas hem tornat a crear la categoria Ciències socials i hem eliminat l'anterior, i ja us funciona tal com volíeu (que és el comportament normal: tots aquells enllaços que dirigeixen a un URL agora.xtec.cat/.... s'han d'obrir dins la mateixa finestra).

Salutacions,

Isabel