Subscriure grups de goolge

Subscriure grups de goolge

per Marc Vilanova Serichol -
Nombre de respostes: 1

Al nostre centre tenim un grup de google (grup de correus electrònics). La nostra idea era inscriure el correu del grup (claustre-vilatzara-grup@xtec.cat) per tal que tot el professorat rebi notificacions enlloc de subscriure individualment (o via csv) el professorat, fet que no ens convenç perque cada dos per tres hauriem d'actualitzar amb el professorat nou, substituts, etc. Ja fa dies que vam inscriure el correu del grup però no hi ha manera de rebre res. És un problema de nodes o és un problema del grup que no permet rebre notificacions externes?

Per altra banda ens agradaria que les notificacions fossin en format resum o butlletí setmanal o quinzenal i no que s'envies immediatament quan es publica un article. Ara maetix no és possible, però hi haurà alguna possibilitat en el futur? Publiquem entorn de 5 articles setmanals i ens agradaria que les notificacions als subscrits fos diferent.

Gràcies

Marc Vilanova

En resposta a Marc Vilanova Serichol

Re: Subscriure grups de goolge

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Marc,

Hauríeu de comprovar la safata de Correu brossa del correu que ens indiqueu, ja que el registre d'enviament de notificacions del Nodes ens diu que s'ha enviat però no s'ha llegit. També podeu fer la cerca directament a la barra superior del correu, d'una paraula clau que contingui la notificació (per exemple el títol de l'article).

Ara per ara no es contempla la possibilitat d'agrupar les notificacions de les publicacions per períodes, però recollim el teu suggeriment i l'estudiarem.

Salutacions,

Isabel