Fòrum Àgora-NODES

Carrusel

 
Avatar Jaures Sanchis Vilaplana
Carrusel
par Jaures Sanchis Vilaplana, dilluns 16 octubre 2017, 11:10
 

Bon dia!

us passo aquest enllaç d'una noticia publicada a la nostre web en la que no es veu el carrusel (si es veu perfectament a l'ordinador on s'han pujat les fotos, a la resta no), per si li podeu fer una ullada. Hi ha noticies semblants en les que no tenim problemes amb el carrusel corresponent.

http://agora.xtec.cat/ies-brugulat/general/master-class-de-jordi-guell-bahiguell/

Moltes gràcies per l'ajuda.Avatar Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)
Re: Carrusel
par Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora), dilluns 16 octubre 2017, 11:43
 

Bon dia Jaures,

Si les imatges només es veuen a l'ordinador on s'ha pujat el carrusel, pot ser que el problema estigui en els permisos de les imatges.

Tingueu en compte aquestes consideracions:

  • Que les imatges siguin públiques i es puguin veure des de qualsevol lloc. Reviseu bé els permisos de l'àlbum, ja que si les imatges són privades, vosaltres les veureu bé, però no es mostraran a altres persones.
  • Que les adreces (URL) de les imatges es mantinguin inalterades en el temps. Si alguna imatge canvia d'URL, es deixarà de mostrar al carrusel. Tingueu en compte que no hi ha una sincronització continua entre la font de les imatges (en aquest cas Google Photos) i el vostre blog: només s'ha fet una captura d'unes determinades adreces en un determinat moment, i s'ha enganxat el resultat al blog. Si canvia el contingut de l'àlbum, caldrà generar un codi nou que substitueixi l'existent.
Si després de comprovar que tot està correcte seguiu sense poder veure les imatges, aviseu-nos!

Salutacions,

IsabelAvatar Jaures Sanchis Vilaplana
Re: Carrusel
par Jaures Sanchis Vilaplana, dilluns 16 octubre 2017, 14:17
 
Gràcies Isabel!


Tenies raó, estava mal definit l'àlbum, ja està solucionat!

Moltíssimes gràcies per contestar tan ràpid

Avatar Beatriz Viudez Villanueva
Re: Carrusel
par Beatriz Viudez Villanueva, dimarts 24 octubre 2017, 19:08
 

Hola Jaures,

He vist la teva web del CRP. M'ha agradat molt el menú emergent superior. No sé si déu ser llenguatge CSS. Sabries a on puc mirar algun tutorial per a poder aplicar-ho al meu Nodes? O bé si em podries passar el codi. Gràcies!

Avatar Jaures Sanchis Vilaplana
Re: Carrusel
par Jaures Sanchis Vilaplana, dimarts 24 octubre 2017, 22:32
 

Hola Beatriz!

La nostra web no és de cap CRP, és un institut de secundaria. Suposo que et refereixes al menú emergent resum de les darreres notícies publicades, això és molt senzill de fer, hem creat un carrusel i cada cop que hi ha una nova notícia ho modifiquem afegint una nova imatge al carrusel al mateix que treiem la més antiga del carrusel, li posem un nom resum i enllacem la notícia. Aquest carrusel està posat a la pàgina inici que llisqui a la dreta, que canviï cada 8 segons, elements per diapositiva 7, relacció proporcional d'amplada 10 estirat, i la resta de propietats "SI" excepte la darrera opció d'amaga fins que el ratolí passi per sobre  i ordre aleatori que hem posat "NO".

No sé si t'he ajudat gaire!! si veus que no te'n surts ja intentaria ajudar-te amb captures de pantalles.

Bona nit!