Actualització de cohots

Actualització de cohots

per HECTOR GASCO GARCIA -
Nombre de respostes: 2

Molt bones, companys!

Tinc un dubte de fa temps, a la meva escola porto el moodle i faig servir les cohorts per matricular els alumnes a les seves assignatures. El problema que em trobo és que si posteriorment inscric un nou alumne a la cohort, aquesta no s'actualitza dintre de les assignatures on és assignada. L'he de tornar a carregar amb aquest nou alumne.

Perquè no s'actualitza la cohort a tot arreu? Hi ha alguna variable on poder activar aquesta opció?

Moltes gràcies

En resposta a HECTOR GASCO GARCIA

Re: Actualització de cohots

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia,

En principi quan afegiu un nou alumne a la Cohort, s'actualitza automàticament al curs on està definida com a mètode d'inscripció. Per fer-ho heu d'entrar a Administració del lloc Ι Usuaris Ι Comptes Ι Cohorts, i seleccionar la icona  de la dreta i assignar un nou alumne, simplement afegint-lo a la cohort. Després aquest nou alumne ha d'aparèixer matriculat al curs on hi ha la Cohort assignada.

Si feu aquest procés i no us funciona, ens podeu passar l'URL del vostre Moodle i li donarem una ullada.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Actualització de cohots

per HECTOR GASCO GARCIA -

Hola Isabel!!

He fet proves i em sembla que tants sols m’ha funcionat 1 cop. Ara mateix he realitzat el canvi de cohorts a una alumna per tema de convalidacions en ESDAP, i he tornat a fer tot a mà.

El procediment que he seguit ha sigut, editar la cohord amb la icona que m'has indicat, l'he eliminat de la cohort EASD_1 i posteriorment la he inscrit en la EASD_3. 

Posteriorment he comprovat que no s'ha havia eliminat de cap assignatura de 1r ni ha passat a les de 3r. A les assignatures, sempre faig la inscripció per cohorts, en casos especial si que el inscric de forma manual, si repeteixen alguna assignatura, etc.

 

El link es aquest.

http://agora.xtec.cat/ea-interiorismedeia/moodle/?lang=es

 

Moltes gracies