Notícies d'ÀGORA

Imatge Administrador/a Espai de suport
Àgora en HTTPS
per Administrador/a Espai de suport - dilluns, 1 octubre 2018, 15:45
 

Us informem que el dia 8 d'octubre està previst activar el protocol de seguretat HTTPS per Moodle i Nodes.

Què és HTTPS?

Hyper Text Transfer Protocol (HTTPS) és la versió segura d'HTTP, el protocol sobre el qual s'envien les dades entre el vostre navegador i el lloc web al qual us heu connectat. La "S" al final de l'HTTPS significa "Segur", i vol dir que totes les comunicacions entre el vostre navegador i el lloc web estan codificades.

Com sabreu que està activat?

Durant la connexió HTTPS, veureu una icona de cadenat a la barra d'adreces del navegador. Quan un certificat de validació ampliada estigui instal·lat en un lloc web, la barra d'adreces esdevindrà verda.


Què heu de fer?

Com a usuaris d’Àgora us recomanem que comproveu que efectivament apareix la icona fent una exploració general del vostre web a partir del dia 8 d'octubre.


Ens podeu fer arribar els dubtes o incidències mitjançant els mecanismes habituals (Fòrum Moodle o Formulari de contacte SAU). 
Imatge Administrador/a Espai de suport
La incidència amb els servidors ha estat resolta
per Administrador/a Espai de suport - dijous, 13 setembre 2018, 16:11
 

Us informem que la incidència que provocava un comportament erroni a Àgora ha estat resolta i que la gestió de la memòria dels servidors ja és correcta.

Per tant, esperem que pugueu seguir treballant amb Àgora-Moodle amb normalitat.

Disculpeu les molèsties ocasionades.


 
Àgora
Possibles talls de serveis degut a millores del servei
per Administrador/a XTEC - dilluns, 3 setembre 2018, 08:52
 

Durant la darrera setmana d'agost i la primera setmana de setembre es duran a terme un seguit d'intervencions per millorar el servei d'Àgora, per això es poden produir talls puntuals durant la primera setmana de setembre.


Us mantindrem informats

(Editat per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) - Missatge original enviat el dimecres, 29 agost 2018, 11:18)

 
Imatge Francesc Busquets
Arriba la MoodleMoot 2018 a Barcelona, del 27 al 29 de juny!
per Francesc Busquets - divendres, 29 juny 2018, 15:46
 


MootES 2018


Des de Glasgow, passant per Kassel a Alemanya i Alba-Luia a Romania, Moodle viatja per tota Europa amb les MoodleMoots!

Una MoodleMoot és un congrés dedicat als usuaris, desenvolupadors i administradors del popular sistema de gestió de cursos de programari lliure Moodle per aprendre, compartir i col·laborar per a empoderar els educadors per a fer un món millor!

La MoodleMoot Spain 2018, que se celebrarà al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada al bell mig de Barcelona, és la primera Moot a l’Estat espanyol organitzada per Moodle HQ, que té la seu central a Austràlia. 

Durant 3 dies, es compartiran experiències i es parlarà de noves tendències i de diversos temes: maneres de millorar l’aprenentatge amb Moodle (gamificació, learning analytics…), l’ús de Moodle per cobrir necessitats formatives al sector empresarial, usos creatius de la plataforma per a millorar l’ensenyament-aprenentatge (accessibilitat, eines col·laboratives…) i l’aspecte més tècnic de Moodle (desenvolupament de funcionalitats, UX…)


(Editat per Administrador/a Espai de suport - Missatge original enviat el divendres, 18 maig 2018, 12:09)

(Editat per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) - Missatge original enviat el dilluns, 4 juny 2018, 13:40)

 
Imatge Administrador/a Espai de suport
Actualització del registre de Moodle per als usuaris de Moodle Mobile
per Administrador/a Espai de suport - dilluns, 28 maig 2018, 13:27
 

Com ja sabreu, el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea va entrar en vigor el 25 de maig de 2018. 

Aquells que utilitzeu l'aplicació Moodle Mobile per a Android i iOS, haureu d'actualitzar el registre del vostre Moodle a Moodle.net si voleu seguir rebent les notificacions al mòbil. A continuació trobareu els passos a seguir:

1. Entreu al Moodle i aneu a Administració del lloc Ι Registre. Comproveu que la informació és correcta.

2. Aneu al final de la plana i Actualitzeu el registre.  

2.1 Pot ser que us aparegui un missatge superior en color vermell, perquè accepteu el processament de dades dels vostres usuaris, abans de poder fer el registre. 

Després d'acceptar, podreu tornar a Actualitzar el registre.


Com sempre, si teniu qualsevol dubte relacionat amb aquesta actualització del registre per rebre notificacions al mòbil, ens ho podeu fer arribar mitjançant els mecanismes habituals (Fòrum Moodle o Formulari de contacte SAU).