PREINSCRIPCIONS SETEMBRE PEL CURS 2021-22

 

Preinscripció a les Llars d’Infants públiques 2021-22 (setembre)

PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS SETEMBRE 2021
CURS 2021-22
A partir del 8 de setembre de 2021 s’obre un segon període per presentar sol·licituds per les llars d’infants públiques de Manresa. Les famílies que no varen presentar sol·licitud dins el termini habitual, i vulguin optar per l’escolarització dels seus fills/es, podran sol·licitar plaça. Aquesta sol·licitud passarà a formar part d’una segona llista d’espera que quedarà oberta fins a principis d’abril de 2022.

Es pot realitzar sol·licitud per aquells infants nascuts entre l’1 de gener de 2019 i l’11 de juny de 2021.

Es podrà fer sol·licitud per a qualsevol de les llar d’infants públiques.

Preinscripció telemàtica

Termini:  del 8 a l’12 de setembre

Cal realitzar el tràmit a través d’aquest enllaç (estarà actiu a partir del 8 de setembre).

No cal presentar documentació en paper. Cal afegir-la fotografiada o escanejada a l’aplicatiu de preinscripció. Consulteu tota la documentació, barem i puntuació.

Preinscripció presencial

Termini:  8, 9 i 10 de setembre

Per aquelles famílies que no disposin dels mitjans telemàtics per fer la sol·licitud de preinscripció, s’ofereix l’opció de fer-la de manera presencial. Caldrà demanar cita previa, entre el 6 i el 10 de setembre aquí o als telèfons 938752485 (de dilluns a divendres de 9 a 13h).

El lloc de realització del tràmit serà la Secció d’Ensenyament (Carretera de Vic, 16 – Edifici Infants) de Manresa.

Ateses les circumstàncies extraordinàries per la Covid-19, la preinscripció presencial es farà seguint totes les mesures de seguretat:

– no s’atendrà a ningú sense cita prèvia

– hi haurà d’assistir preferiblement una sola persona

– cal portar tota la documentació necessària  (no es tramitarà una sol·licitud amb documentació pendent)

– cal portar mascareta

Mes informació al seguent enllaç:http://www.manresa.cat/preinscripcio-llars-infants-setembre

PREINSCRIPCIONS CURS 2021-2022

Les famílies podran fer la sol·licitud de manera telemàtica, del 6 al 18 de maig, o bé presencial, del 10 al 13 de maig.

Demà comença el procés de preinscripció a les llars d’infants públiques per al curs escolar 2021-2022.  Manresa disposa de 8 llars d’infants públiques: 5 llars d’infants municipals (L’Estel, La Lluna, Petit Príncep, La Llum i Bressolvent) i 3 llars d’infants de la Generalitat de Catalunya (Picarol, Espurna i Ginesta).

Les sol·licituds a qualsevol de les llars d’infants públiques es podran fer de manera telemàtica o presencial.

Les famílies que optin per fer la preinscripció de manera telemàtica, hauran de fer la sol·licitud del 6 al 18 de maig a través del destacat de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa. Caldrà que adjuntin la informació escanejada o fotografiada a l’aplicació de preinscripció.

D’altra banda, aquelles famílies que no disposin de mitjans per fer-la telemàticament, podran optar per fer la sol·licitud de manera presencial. La preinscripció serà del 10 al 13 de maig a la Secció d’Ensenyament (Carretera de Vic, 16) de dilluns a dijous (de 9 a 13:30 h) i dimarts i dijous (de 16 h a 18 h). En aquest cas, caldrà concertar cita prèvia del 5 al 9 de maig a través de la pagina web municipal o bé trucant al telèfon 938752485. Per aquesta via és necessari portar la documentació fotocopiada.

Les persones interessades poden consultar la documentació necessària, la puntuació i els barems del procés de preinscripció a la pàgina de l’Ajuntament.

SANT JORDI

Aquesta setmana de Sant Jordi hem fet moltes activitats a l’escola, tallers, representació de la Llegenda i com a cloenda el dia de Sant Jordi paredetes de contes.

PREINSCRIPCIÓ P3 CURS 21-22

Les preinscripcions de P3 per el proper curs es realitzaran del 15 al 24 de març. Per poder consultar les escoles que toquen als vostres infants segons la zona de residència podeu consultar el link següent. http://www.manresa.cat/web/escoles_proximitat/

També podeu consultar en els següents arxius tota la informació necessària per la preinscripció.

JORNADA DE PORTES OBERTES A LES LLARS D’INFANTS 2021

A l’abril farem jornada de portes obertes. Aviat us facilitarem tota la informació i enllaç de cita prèvia.

INFORMACIÓ COVID-19

Com bé sabeu els protocols i les mesures sanitàries que hem d’aplicar a l’escola són objecte de revisió constant per part d’Educació i Salut, i hi ha dues variacions importants que s’han produït des de l’inici del curs.

Per una banda, en cas d’un positiu per SARS-CoV-2 entre l’alumnat o el personal es procedirà a fer les proves PCR o tests d’anticossos a la mateixa escola als que es considerin contactes estrets. És per això que hem enviat a les famílies una autorització perquè ens la retorneu signada tan aviat com sigui possible. En ella us demanem que autoritzeu els responsables de salut la realització de les proves i el canal de comunicació.

Per altra banda, la simptomatologia compatible amb COVID-19 ara és:

  • Febre o febrícula (per sobre de 37,5ºC)
  • Tos
  • Dificultat per respirar
  • Mal de coll*
  • Refredat nasal*
  • Fatiga, dolors musculars i/o mal de cap
  • Mal de panxa amb vòmits o diarrea
  • Pèrdua d’olfacte o gust (infants grans i adolescents)

*Com a novetat, en el cas del mal de coll i del refredat nasal, només es consideraria simptomatologia compatible si apareixen conjuntament amb algun altre símptoma de la llista.

Per tant, en cas de patir aquests símptomes, l’infant  no pot assistir a l’escola fins 24 hores després que hagin desaparegut (deixar un dia sense símptomes). Alhora, si a l’escola els detectem, procedirem a l’aïllament, a comunicar-vos la situació i vosaltres l’haureu de dur al CAP.

 

 

 

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS 2020-2021

Estimades famílies!

Estem a punt d’iniciar un nou curs, un curs que sens dubte serà una mica diferent, però des de l’escola farem tot el possible perquè els nostres infants es sentin tan estimats i feliços com sempre.

Les mestres comencem amb molta il·lusió aquest nou curs i amb moltes ganes de veure tots els nostres alumnes, tant els nous com els del curs passat.

Venim amb les energies carregades i amb l’esperança de passar un bon curs, encomanant a tots els nens i nenes el desig i la curiositat d’aprendre.

Tot l’equip de L’Espurna estem preparats perquè els vostres infants es sentin segurs i gaudeixin de l’espai i dels seus companys i companyes.

Tornarem a omplir l’escola de somriures, jocs, rialles i alguns plors ……. de vida.

Bon curs 20-21

SANT JORDI

Des de l’Espurna us volem felicitar el dia de Sant Jordi amb aquest video, esperem que us agradi. Feliç dia de Sant Jordi per tothom.

UNA MICA MÉS A PROP

Portem molts dies allunyats i trobem a faltar la rutina quotidiana, que a vegades tot i ser feixuga, ens fa feliços  i ens fa viure amb intensitat. Hem preparat un vídeo perquè sapigueu que estem com tots vosaltres, confinats a casa, però volem que ens sentiu una mica més a prop.