Molt bona retrobada d’inici de curs

Comencem un nou curs, el segon inici amb pandèmia. El curs passat va ser un èxit i vam poder aconseguir que els infants gaudissin d’un any sencer de presencialitat a l’escola i, malgrat les mesures sanitàries, van poder ser protagonistes de moltes descobertes i de molts aprenentatges.

Enguany es relaxen algunes mesures, i esperem que es puguinanar suavitzant més encara al llarg del curs; de totes maneres cal tenir en compte que fins que això no arribi ens hem de continuar prenent molt seriosament les mesures establertes i com a comunitat caldrà que respectem amb puntualitat els horaris i les portes d’entrada i sortida, les distàncies entre persones durant el temps d’espera i l’ús de la mascareta ben ajustada al nas dins del recinte de l’escola.

Malgrat la situació, un any més, l’equip de mestres i tot l’equip de l’escola farem que es notin els somriures i les emocions per sota les mascaretes i que puguem viure un curs amb la màxima normalitat possible.

Molt bona retrobada i molt bon curs a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>